Jump to content

Как се пускат песни в Skype ?


Препоръчан пост

Моля да ми обясните, че аз да обясня на дъщеря си как става номера като говориш с някой по Скайп да му пускаш песни и той да ги слуша .

Май почвам да изоставам ... :no:

Link to comment
Сподели другаде

Start -> Run -> mmsys.cpl -> OK. На страница Audio се клика втория бутон Volume (в поле Sound recording). Там се слага отметка Select на Stereo Mix, а не на Microphone. Това трябва да укаже за устройство за запис целия звук, който трябва да се чува от колоните, а Skype не взема сигнала директно от микрофона, а от "устройството за запис", което може да е стерео входа, микрофона, стерео изход и др. (зависи от звуковата карта).
Link to comment
Сподели другаде

Да и аз так правя, но забелязах, че като е в Stereo Mix, микрофона е неактивен, дефакто и да дрънкам, отсрещната страна не ме чува, затова след като свърши песента пускам пак на Microphone... което е малко странно според мене...
Link to comment
Сподели другаде

Чрез Скайпстроение 2, Вие може да му приложите много ефекти - да смените шрифта и стила на част от текста, да добавите името на песента, която слушате в WinAmp в момента, да слагате хипервръзки, емотиконки, да карате текста да се движи, да се сменят главни и малки букви, скрол и още много, много други функции,може да пуснете песента която слушате на Ваш приятел от Скайп дори и да нямате микрофон! Просто докато слушате някоя песен, обадете се на приятел и натиснете бутона за ефир. Дори и да нямате микрофон, вашият приятел ще чуе песента, която слушате и Вие!

 

Скайпстроение 2 може да се минимизира в системния жлеб и от там да управлява настроението Ви в Skype без това да пречи на нормалната работа на компютъра Ви.

Link to comment
Сподели другаде

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Гост
Отговори на тази тема

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   Не можете да качите директно снимка. Качете или добавете изображението от линк (URL)

Loading...
×
×
  • Създай ново...