Jump to content

Търся драйвер за клавиатура


Препоръчан пост

Имам клавиатура delux Multimedia KB DLK-7005 Office и инсталиран драйвъра, който получих с клавиатурата, но проблемът е че драйвърът не работи с winamp, а само с wmp. Та има ли някакъв драйвър, с който да сменям песните в Winamp с мултимедийните бутони???

Поздрави

Link to comment
Сподели другаде

Ами ето това е официалният сайт на DeLUX. Драйверите за клавиатурите се намират в секция Services -> Tastaturtreiber. За съжаление в момента линкът не работи и грам идея си нямам дали е работил и дали ще работи отново. Това е основният проблем на всички боклучави/немаркови производители на периферия - поддръжката им е просто кошмарна, ако въобще я има. Дори и като изработка хардуерът да не е толкова лош, то софтуерът или липсва, или е под всякаква критика. Ето защо казвам, че евтиното излиза скъпо, нищо че в случая проблемът не е фатален.
Link to comment
Сподели другаде

Какво точно искаш да комнадваш на Winamp и как точно искаш да го командваш? Питам, защото Winamp си има глобални клавиши, които Nicky спомена, и които на практика би трябвало да са точно това, което търсиш.
Link to comment
Сподели другаде

ами смисъл, играя някоя игра или нещо, при което не вари да давам алт+таб за да си сменям песента или да я давам на пауза и си търся някакъв софтуер дето може да "адаптира" мултимедиините клавиши на клавиатурата към winamp. :crosseyes1:

Поздрави

Link to comment
Сподели другаде

Е, глобалните клавиши в Winamp могат да изпълнят точно това. Просто опитай да зададеш за дадена функция някой мултимедиеш клавиш и ако Winamp не ги разпознава, можеш да си направиш комбинация със стандартните клавиши. Глобални клавиши имат и foobar2000 и AIMP.
Link to comment
Сподели другаде

дадох му да използва мултимедиините бутони, но ми дава "Could not register hotkey" :((( свикнал съм с winamp и затова не ми се занимава с тея плеъри дето си написал.

Поздрави

Link to comment
Сподели другаде

  • 1 month later...

Виж аз съм с Tech A4 , но бях с друга и с едни универсални драйвери ползвах и двете. Наъ-доброто е, че става и за winamp.Успех

 

P.S. Драйверите са прикачени. намери ги и ако имаш въпроси, skype : "bobon4o_pi4a" (без кавичките) и пиши, че е за драйверите.

Drivers.rar

Link to comment
Сподели другаде

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Гост
Отговори на тази тема

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   Не можете да качите директно снимка. Качете или добавете изображението от линк (URL)

Loading...
×
×
  • Създай ново...