Jump to content

Препоръчан пост

С програмата DVD LAB PRO се опитвам да направя меню но срещам трудност--всичко върви добре но като започне да се компилира двд и ми дава някаква грешка , а размера на файла не надвишава 4.03гб , ето за това става думаhttp://www2.imgshare.eu/i/yQf32040.jpg

ще сам благодарен на всеки който се отзове и помогне ,,много пъти се опитвах все тази грешка излиза !!!!!!!!!

Link to comment
Сподели другаде

Виж това както и това.

 

 

Благодаря за отзива!! Ама като не разбирам за какво става и как да се реши проблема?? Явно няма да мога да се справя!! Да не би получения vob.файл да е по голям от 2.800 000 байта и за това да ми дава грешка- като не знам инглйски така ше ееее.. !! Благодаря все пак и със здраве!! :thumbsup: Там говорят и за настройките на GOP- аджаба, къде да ги намеря и как да ги настроя, всъщност май не се решава проблема и там -или ако някой знае добре английски да попреведе ако обича де!! а така ми харесваше тази програма -исках да направя меню с муз.фон и тем подобни,, тамън взех да я понаучавам и запецнах... ма....ка му!!! :crosseyes1:

Link to comment
Сподели другаде

И аз не знам, но по пътя на логиката - Размера на GOP е по - голям от буфер лимита. При видеообработка почти винаги се използва буфер (конвертиране, запис и т. н.). Това е защото полученият файл трябва да получи необходимата информация наведнъж, а не на порции.

С други думи изпращането на данни (информация) трябва да е непрекъснат процес. Ако нещо прекъсне този процес или лимита на буфера е недостатъчен да поеме предоставените данни, то тогава се получава грешка. Поради тази причина когато се обработва видео ако машината е по - слаба може да блокира примерно.

Дано съм успял да го кажа ясно. :)

Link to comment
Сподели другаде

Да, вероятно е така,ще пробвам да разделя филма на 2 части -та аз си играх седмица да го снаждам! (но ми се щеше да е цял)затова ще опитам.Абе тя мойта машина е доста слаба и пак се държи-semprom2200; 512ram;gforce5200--бахти машината!!A..между другото с TMPGEncDVDAuthor1.6 се опитах да направя двд и въобще не сам доволен от резултата!! Неможе да се поставя надписите където и да е--все готови менюта, без муз.фон.... абе друго си е dvd lab pro -макар че не се осъществи проекта ми :( :( много ти благодаря ,че се отзова :thumbsup: :thumbsup: а дали има друга програма с такива възможности ??
Link to comment
Сподели другаде

Така ..... !!!! С раздеянето на филма на две части се получи.Буфера веч не гръмва и това ме обнадежди че може би има малка вероятност да я излъжа тази програма или по точно да я съсипя от опити. За информация само филма е Изгубената стая, двд рип 6-те серии изрязвани ,обединени в един цял филм без повторения в отделните епизоди!!Търсих го навсекъде по земното но нигде не открил в такъв вариант-само некви шведи са правили опити да го пекнат на 1 двд -само че сателитния вариант с надписите на sci-fi- а и качеството им не добро.Иначе го има на неколко места ма на 3 двд-майката му е да го опечеш на едно :cooldude: Та аслед като не го найдих се амбицирах с позната ни програма да го опаткам!! Само че филма е с времетраене 04:18:39-доста дългичак за буфера на програмата.Мамка и програма-оказа се че след 2 безсънни нощи я излъгах и направих филма на 1 двд!! :bgflag: оказа се като се оправят настройките в win avi т.е рамера на двд в което да се побере дадения проект да е до 4000мб а не 4.700 т.к филма е голям!! Самоче сега субтитрите който се вграждат с win са доста по на горе почти на средата на екрана ------дали има опция за регулиране при вграждането??????? ако знае някой да каже!!!!Иначе с опцията на двд лаб за вмъкване субтитри СТАВА РАЗМИНАВАНЕ и не знам защо- сега този проблем е на дневен ред!!!! Но аз не се отказвам!!! Ако някой може да помага :thumbsup: :thumbsup: Айде сполай ви а аз продължавам- или компа или програмата ше бъде разглобена :bye: :bye:
Link to comment
Сподели другаде

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Гост
Отговори на тази тема

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   Не можете да качите директно снимка. Качете или добавете изображението от линк (URL)

Loading...
×
×
  • Създай ново...