Jump to content

Търся програма за записване на MP3 дискове


Препоръчан пост

Съществува ли програма, която от разнообразни музикални файлове( mp3, flac, ape, wav, wma) да конвертира и записва MP3 диск, но същевременно да изравнява по ниво записваните файлове. Ползвам Easy CD-DA Extractor 10 , но за съжаление песните не се изравняват по ниво, а не ми се занимава преди запис да ги обработвам всяка една по една.
Link to comment
Сподели другаде

Имам си папка в която си хвърлям разнообразна музика , която ми харесва, с идеята някой ден да седна и да си запиша MP3 диск, който да си слушам в автомобила.Не ми се ще да ги енкодирам и обработвам поотделно, затовя търся лесното:) -програма , която сама да си прави всичко това
Link to comment
Сподели другаде

От една страна ти трябва програма, която да конвертира от най-различни формати в MP3. От друга страна ти е нужна програма, която да направи ReplayGain анализ и да изравни песните, но трябва да направи промените в самите кадри на MP3-ките, защото стандартния ReplayGain не се поддържа от всички плеъри. Единствената програма, за която се сещам, че може да направи и двете неща, е foobar2000. Кажи, ако са ти нужни допълнителни инструкции (ако не се оправяш сам).
Link to comment
Сподели другаде

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Гост
Отговори на тази тема

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   Не можете да качите директно снимка. Качете или добавете изображението от линк (URL)

Loading...
×
×
  • Създай ново...