monityy Публикувано Ноември 18, 2007 Report Share Публикувано Ноември 18, 2007 cam studio не снима целия екран,искам някоя която снима целия екран...Предложения?! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
VIS Публикувано Ноември 18, 2007 Report Share Публикувано Ноември 18, 2007 Camtasia Studio не върши ли работа ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Tragedy Публикувано Ноември 19, 2007 Report Share Публикувано Ноември 19, 2007 Ако става въпрос за screenshot, то FastStone Capture също може да свърши работа. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
monityy Публикувано Ноември 24, 2007 Author Report Share Публикувано Ноември 24, 2007 Последната програма която ми препоръчахте майче е за снимане на десктопа,аз искам да снимам на запис... Първата програма става ама много не и разбирам,има ли някъде ръководство за нея защото има едни неща дето не ги схващам Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
VIS Публикувано Ноември 24, 2007 Report Share Публикувано Ноември 24, 2007 Ами не е сложно, трябва ти точно 1 мин. да се разровиш и ще намериш. Избираш да правиш записване, след това избираш "Select area to record" и маркираш целия екран. Показва ти се прозорче в долния край на екрана, на което има бутон "Record", натискаш го, и записването започва.Успех Ръководство... Soon Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
danina Публикувано Ноември 24, 2007 Report Share Публикувано Ноември 24, 2007 За снимане на целия екран предлагам Instant demo proМного леко се работи с нея. Запазва записаното във флаш формат, което пести време, място и лесно се ъплоудва.Ръководство за нея виж:Тук!Успех! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
monityy Публикувано Ноември 30, 2007 Author Report Share Публикувано Ноември 30, 2007 Последната програма която ми препоръчахте майче е за снимане на десктопа,аз искам да снимам на запис... Първата програма става ама много не и разбирам,има ли някъде ръководство за нея защото има едни неща дето не ги схващам Ясно,ама като направя запис и го запаметя и после сложа в програмата излиза понякога например като пиша нещо на записа и в програмата нали с която съм го правила самия клип,т.е тази за която говорим(Забравих как се казваше)и като дам на плей после да вида как е станал записа в същата програма и като пиша нещо ми се приближава там където пиша и снима по отблизо и после като спра да пиша пак снима целият екран.мн ми харесва така обаче незнам после как да запаметя по този начин видеото че с която и да е програма да го пусна да тръгва по този начин...Съжалявам че обеснявам ужасно ама дано ме разбереш :( Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
VIS Публикувано Ноември 30, 2007 Report Share Публикувано Ноември 30, 2007 Разбрах те. Знам за какво говориш. Бързаш ли да записваш или да ти напиша ръководство как да го направиш ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
monityy Публикувано Декември 9, 2007 Author Report Share Публикувано Декември 9, 2007 Ами не бързам,ще съм благодарна много ако ми обясниш Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост