Jump to content

Един геймър на село...


Юнак

Препоръчан пост

Нашите решиха да ме пратят на село да поседя и да видя какво е истинския живот....истински живот - какво имат предвид? ...... Ъ-ъ-ъ, а какво е това село да пукна ако знам. Сигурно е някакъв курорт.

 

ден 1:

Абе какъв е тоя ужас. Пътувах 5 часа с влак и още толкова с някакъв раздрънкан Чавдар. Още не мога да си чуя мислите и даже не зная как стигнахме до къщата. Аз си лягам и утре ще разглеждам.

 

ден 2 сутринта към 12-13:

Ей к'ва е тая работа нашите са си заминали, а аз се събудих в някава почти гола стая, която приличаше на декор от лагерите от Delta Force. Супер, тука яко геймъри ще да има.

20мин по късно - Бахти ужаса тука няма кьорав компютър. Как живеят тия хора. Остатъка от деня прекарах в размисъл над тоя въпрос.

 

ден 3:

Разходих се из селото. Баси - все едно съм попаднал в Unreal. Всички ме гледат като някакъв извънземен. Страх ме е да ходя така невъоражен, поне един нож да имах. И на всичкото отгоре страшна тишина, само тук таме се чуват звуци от някакви същества - страх майка.

 

ден 4:

Баба ми ми каза, че ще има пилешка супа за обяд, но трябвало аз донеса пилето, докато тя си свърши работата. Даде ми един нож, излязах на двора и се почудих къде е супера. Тръгнах из селото да го търся, ох добре, имам нож и съм по-спокоен.

Странна работа, към който се запътя гледа да се скрие, споко бе хора няма да ви ръгам, искам само да попитам нещо. Видях някакъв човек, който го следваха много животни. Мамоо тоя ще го нападнат всеки момент. Затичах се, а оня ми ти старец като замахна с неква тояга и ме свали с един удар на земята. Баси аз да помогна, а той...

 

ден 5:

Баба ми ми каза, че пилета имало в курника, а не в супера. Пак ми даде ножа и ме изпрати да донеса едно, че все пак да ядем пилешка супа. Какво е курник? Отивам да питам съседите които бяха снощи у нас. Изглеждат добри хора. Питах ги те се засмяха и ми показаха някаква постройка в другия край на двора им. Рекох си хубаво, сбогувах се с тях и се запътих натам. Тамън отворих вратата на двора и три от тия животни дето видях вчера се изпречиха на пътя ми. Е днеска няма начин да не отнеса поне едно в гроба. Засилих се, замахнах и на едно падна главата.....егати шума вдигнаха другите две, някакво "бааа баа бааа" от бараката отсреща почнаха да се чуват някакви други странни звучи. Излезе съседа и като видя какво съм направил фана една сопа и с два удара ме свали на земята.

 

ден 6:

Цял ден баба ми и дядо ми ми викат и не ме пускат да изляза. Да пукна ако разбера защо. Чак вечерта разбрах, че това били овце.

 

ден 7:

Старите отидоха на полето и ми казаха да не излизам от вкъщи. Е поне на двора ме пуснаха. Разхождам се. Намерих някаква прашна врата. Отворих я, а отвътре един куп кирки и лопати. Супер, намерих си ново оръжие. Взех една кирка и продължих да се разхождам. Зад една врата чух странен шум, някакво "оинк оинк".....баси кво пък ще да е това?! Отварям вратата и гледам някакво странно, дебело животно с два големи "рога" стои и ме гледа. Баси тва прилича на Skaаrdj warrior само дето седи на 4 крака. Сигурно баба ми и дядо ми не знаят за това. Ще взема да ги отърва, че ще си имат проблеми после. Замахнах един път онова се дръпна назад и го изпуснах. Замахнах още веднъж, оно изквича и се скри в ъгъла и млъкна. Ох дано да съм го убил. Поне виждам кървава диря към тъмното.

Легнах да спя и ме събудиха виковете на дядо ми. Оххх май пак съм сгафил нещо -> мда бях прав пак идва със сопата. По трудния начин разбрах, че това било обикновен див глиган, който дядо ми угоявал, че да имак повече месо като го заколи.

 

ден 8 сутринта:

Взеха ме на полето, че да не правя повече бели в къщата....Ужас, това поле ми напомня за Mech Warrior.

След 5 часа: Почна да ми става тъпо и горещо. Ще ида да се разходя.....Супер! Магерета! Казват, че били добри животинки, чакай да видя по отблизо. Погалих по глава...май му харесва. Е ще тръгвам за към баба ми. Я то иска да ме последва....ми хубаво дай да го отвържа да дойде с мен. Проследих въжето което за което беше завързно. Някакво колче зад магарето. Тамън го отвързах и онова ми ти магаре се дигна на предните си крака и ме изрита в задника със задните. Изхвърчах поне на 10м. После не помня.

 

ден 9:

Малееееее боли ме ЗАДНИКАААА. Баба ми се грижи за мен. Каза, че отива в градинката да прекопае лозето и ако ми потрябва да я извикам. Изляах за малко на верандата, а там стои някакво животно което съска, надуло се е и се пуе срещу мене сякаш иска да ме захапе. С един як шут го забих в дувара. Вечерта дядо ми го откри и побесня и искаше да ме набие ама баба ми го спря.

 

ден 10:

Омръзна ми да лежа, а и задника вече ми мина. Ще се пошляя малко из двора. Eхааа какъв готин, голям нож имаше на масичката. Ще взема да го разгледам като се върна. Запътих се към някаква врата, която ходеше към мазето. Влязох вътре, мммммммммм мирише на вино. Видях една огромна бъчва от където идваше миризмата. Реших да го опитам. Брех то много вкусно това айде още една чашка...

след 30 мин. "опитване" Отидох при баба ми да я видя какво прави... видях я двойна. Тя се зарадва, че съм станал. Даде ми няколко моркова и каза да ги занеса на животните в другия край на двора. Взех ги и бавно бавно, залитайки се запътих натам. Какви пък животни ще обичатда ядат моркови. Като отворих вратата големи, бели, с дълги уши и кървясали очи същества се нахавърлиха срещу мен. Мамоо това са само зайците от Alice, побягнах към къщата стиснал морковите в едната ръка. Блъснах се в масата. Изправих се и взех ножа, който беше на нея и се завъртях готов за битка. Малко след това се появиха и онези гадове. Клатейки се скочих върху единия и забих ножа върху другия - тъкмо се завъртях да заколя още един баба ми се появи от някъде и ме фрасна с дръжката на мотиката през ръцете след това усетих един здрав удар зад врата и изгубих съзнание.

 

Събудих се завързан за една от седалките в рейса. Шофьора ми каза, че щял да ме пусне като сме стигнели гарата, защото така му били поръчали. Предаде ми още никога да не съм се бил връщал в тук. Аз и нямам такова намерение - там просто е по-опасно от всяка една игра.

Редактиран от Юнак
Link to comment
Сподели другаде

хахаха, мале това много добро. Хиля се тука .... сама вкъщи, сигурно и съседите ме чуват;) Та така. И какъв е изводът - геймърите по-добре да не си ходят на село:D
Link to comment
Сподели другаде

Супер попадение Юнак!

Горкият геймър.Направо"Патиланско царство"2

 

Да споделя и аз един виц за компитата.

 

-"Е,това компютърът не може да замени човека!"-казал канибала.

Link to comment
Сподели другаде

Ееее не просто немога да спра да се хиля :rolleyes: И аз се хиля сам като лудичък!!! 10х ЮНАК .

Въпрос:на теб ли се е случвало или на някой твой приятел :lol: ??

Link to comment
Сподели другаде

Ееее не просто немога да спра да се хиля :rolleyes: И аз се хиля сам като лудичък!!! 10х ЮНАК .

Въпрос:на теб ли се е случвало или на някой твой приятел :lol: ??

Ex - на къде върви света...Очаквах някоя девойка да ми направи комплимента....Благодаря Винченцо ! Когато бях на геймърска възраст, компютри имаше само в училищата и играта, която съм играл тогава беше ЗМИЯ-та. :lol:

;)

Link to comment
Сподели другаде

Mнoго добро и на мен ми хареса. Като стана дума за геймъри какви хора има:

Геймър спечели $ 500 000

 

Със сигурност всеки уважаващ себе си геймър е чувал за Джонатан Уендъл - Смъртоносния. 24-годишният американец е най-успешният професионален геймър на всички времена. Той е световният лидер в жанра “стрелец в първо лице” - любимата на всички игра, при която дулото на оръжието заема по-голяма или по-малка част от екрана, противниците изскачат от всички ъгли, а като ги уцелиш, се пръсват като зрели дини.

Та Уендъл спечели петата си титла на финалите на последния световен шампионат, който се проведе в края на ноември в Ню Йорк. За приза геймърът взе 150 000 долара - най-голямата парична премия в света за компютърни игри. Така само за последните 6 години игра Уендъл закръгли премиите си на $ 500 000.

 

Геймърът си е геймър

Един заклет геймър умрял.Изпратили го в ада и няма и две

седмици и главния дявол отива при Господ, плачейки.

- Господи, моля те вземи този геймър от Ада и го премести в Рая! Не се издържа вече!

Очуден, Господ пита:

- Ама как така ще идваш да ми се молиш за такова нещо?

- Абе Господи, страшно нещо е! Той изби дяволите, обърна казаните и пита къде е следващото ниво!

 

 

И мечтата на един Геймър:

http://www.pcpress.co.yu/arhiva/images/broj/95/konfig/mbn-union-gamer.jpg

 

Тетрис

Мотае се един геймър из един строеж.

По едно време, точно пред него пада тухла-четворка.

Той поглежда на горе и изкрещява:

- Ще се изтепаме с тоя Тетрис бе!!!

Link to comment
Сподели другаде

Геймърът си е геймър

Един заклет геймър умрял.Изпратили го в ада и няма и две

седмици и главния дявол отива при Господ, плачейки.

- Господи, моля те вземи този геймър от Ада и го премести в Рая! Не се издържа вече!

Очуден, Господ пита:

- Ама как така ще идваш да ми се молиш за такова нещо?

- Абе Господи, страшно нещо е! Той изби дяволите, обърна казаните и пита къде е следващото ниво!

 

 

 

 

 

Тетрис

Мотае се един геймър из един строеж.

По едно време, точно пред него пада тухла-четворка.

Той поглежда на горе и изкрещява:

- Ще се изтепаме с тоя Тетрис бе!!!

Е това ме разби!!! :D :D :D

И един съвет ще ти дам MasterRalf той е да слушаш danina :P

Link to comment
Сподели другаде

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Гост
Отговори на тази тема

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   Не можете да качите директно снимка. Качете или добавете изображението от линк (URL)

Loading...
×
×
  • Създай ново...