vikipeneva Публикувано Ноември 14, 2007 Report Share Публикувано Ноември 14, 2007 Трябва да се съставят и тестват следните 2 функции:една-с входни параметри символен низ и отделен символ, която връща като резултат позицията на символа в низа и 0, ако символът не присъства. И друга функция с параметър символен низ, която обръща реда на символите в низа.И освен това да се състави и main() и в него да се въвеждат данни от потребителя и да се извикват функции. Предварително ви благодаря. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vikipeneva Публикувано Ноември 14, 2007 Author Report Share Публикувано Ноември 14, 2007 направих функциите и ги извиках от main(),помогнете ми само да ги тествам За следващата седмица имам контролно на задачи подобни на тези,а аз дори не знам тези подобните как се решават(с изключение на първите две,който успях да си реша сама)...моля ви ако някой може да ми помогне за следните неща: Съставете и тествайте функция с параметър символен низ, която заменя малките букви в низа със съответните им главни. ; друга функция с параметър символен низ, която извежда низа с интервали помежду символите. ;; и трета функция с параметри едномерен целочислен масив и функция, връщаща цел резултат от цял аргумент, която замества числата от масива с резултатите от действието на функцията върху тях. Нямам идея как се решават,ще съм ви много багодарна ако ми помогнете. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vikipeneva Публикувано Ноември 15, 2007 Author Report Share Публикувано Ноември 15, 2007 направих горе-долу предните само това не го разбирам:Да се състави функция с параметри едномерен целочислен масив и функция, връщаща цял резултат от цял аргумент, която замества числата от масива с резултатите от действието на функцията върху тях. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост