alek200 Публикувано Ноември 11, 2007 Report Share Публикувано Ноември 11, 2007 http://i.data.bg/07/11/11/657862_t.jpg Това какво означава и как да го оправя ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
deyan Публикувано Ноември 11, 2007 Report Share Публикувано Ноември 11, 2007 Това при опит за качване на тема ли е? Защото на мен някакъв подобен надпис ми се появява тогава! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Castigado Pantockrator Публикувано Ноември 11, 2007 Report Share Публикувано Ноември 11, 2007 По всяка вероятност ползваш е107 от панела на хост доставчика. На мен също ми се е случвало. Вярно, че така е по - бързо инсталирането , но после си ограничен в много аспекти. Проблема се решава със сваляне на най - новата версия и качване през FTP. Създаване на нова база данни и нов потребител за нея. Успех! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
alek200 Публикувано Ноември 14, 2007 Author Report Share Публикувано Ноември 14, 2007 може ли да го обясниш малко по - простично че съм нов в това и не ми стана ясно ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Castigado Pantockrator Публикувано Ноември 14, 2007 Report Share Публикувано Ноември 14, 2007 Ами не знам колко по - простичко, но ще опитам с други думи.Сваляш си на компютъра най новата версия на е107 - оттук.Разархивираш и папката я качваш с ФТП програма (може и с панела който ползваш от хостинга, ама като не даваш повече информация ще хвърля БОБ - пък каквото покаже) на сървъра на който ти е настоящия сайт. Ако си инсталирал през Фантастико ще се наложи да изтриеш първо настоящите файлове и после да качиш новите. през същия панел откъдето си го инсталирал. Иначе няма да можеш. После изтрий старата База Данни и създай нова. Създай и нов потребител за нея. Ако си инсталирал през Фантастико и не си работил с База Данни пак няма да ме разбереш, но това е друга тема. Ако дадеш още инфо може да се реши проблема и по бързо, но ти избираш.Успех! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост