DAVIDOV Публикувано Ноември 9, 2007 Report Share Публикувано Ноември 9, 2007 Много интересно сайтче, http://www.ip-adress.comпроследява даден IP адрес и го показва на карта в Google Earth Служебния Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Biskata Публикувано Февруари 5, 2008 Report Share Публикувано Февруари 5, 2008 Много интересно сайтче, http://www.ip-adress.comпроследява даден IP адрес и го показва на карта в Google Earth СлужебнияПробвах го с личния си IP адрес и се оказа, че показва грешно самото местоположение в града. Единствено града е верен. Поне при мен не показа вярното местоположение. Аз съм в краен квартал, а показа, че се намирам в центъра на София в НДК. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vesodimov Публикувано Февруари 5, 2008 Report Share Публикувано Февруари 5, 2008 При мен разликата е от порядъка на 30 км. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vyrgozunqk Публикувано Февруари 5, 2008 Report Share Публикувано Февруари 5, 2008 Пробвах го с личния си IP адрес и се оказа, че показва грешно самото местоположение в града. Единствено града е верен. Поне при мен не показа вярното местоположение. Аз съм в краен квартал, а показа, че се намирам в центъра на София в НДК.Най-вероятно Gateway-a ти е някъде в центъра... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Johnnie_Walker Публикувано Февруари 5, 2008 Report Share Публикувано Февруари 5, 2008 Нищо особено не е този сайт. същаат работа върши и инструмента IPNetinfo, който е няколко килобайта Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Biskata Публикувано Февруари 6, 2008 Report Share Публикувано Февруари 6, 2008 Най-вероятно Gateway-a ти е някъде в центъра...Не е в центъра. Знам точно къде се намира, понеже познавам хората от Интернет доставчикът ми. Доставчика даже няма покритие в центъра. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Slammer Публикувано Февруари 6, 2008 Report Share Публикувано Февруари 6, 2008 Не е в центъра. Знам точно къде се намира, понеже познавам хората от Интернет доставчикът ми. Доставчика даже няма покритие в центъра.Явно добре се е маскирал...При мен е същата работа. Показва ми че локацията ми е в Габрово (около 30км от Севлиево) Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Johnnie_Walker Публикувано Февруари 6, 2008 Report Share Публикувано Февруари 6, 2008 Става ли да пробвате някой от тези инструменти и да ми кажете дали показват същото да знам дал истават за нещо и се справят по-добре? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Biskata Публикувано Февруари 6, 2008 Report Share Публикувано Февруари 6, 2008 Става ли да пробвате някой от тези инструменти и да ми кажете дали показват същото да знам дал истават за нещо и се справят по-добре?Ти не можеш ли да ги пробваш? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Johnnie_Walker Публикувано Февруари 6, 2008 Report Share Публикувано Февруари 6, 2008 Ти не можеш ли да ги пробваш?На мен ми дава коректни резултати. Идеята на упражнението е да пробват тези, които например, са в Благоевград, а глупавия сайт им показва че са в Гюргево. Да видим дали инструментите на IPNetinfo са по-добри Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост