Jump to content

Проблем със SMF


Препоръчан пост

Малко е срамно честно казано какво стана...направих на сайта един поддомейн, на който инсталирах SMF. Понеже по едно време имаше проблеми нещо със скина подмених файловете с оригиналните(риших, че при качването нещо се е бъгнало). Обаче за моя беля дали аз нещо не съм видял, дали програмата се е бъгнала не знам, но ги качих на основната директория на сайта. Там също имам SMF но със добавен TinyPortal и файловете вече не са същите.

Пробвах се да сложа файлове от друг форум със същите модове(тъй като само файлът със името на базата данни в този случай е различен) - нищо. Пробвах да настроя индекса с права 777 - само изчезна всичко. Опитах се да направя нова инсталация, като изпозвам старата база данни, после пробвах чиста инсталация с нова база данни и после да я сменя като сложа всичко - пак нямаше резултат. Поисках бекъп от хостинг компанията, при която съм веднага имаше отговор но като ги върнах старите файлове нещо не всичко беше наред, имаше няколко бъга. След още един опит да инсталирам наново и като реших поне бекъпа да върна да има нещо докато не ми хрумне друга идея и бекъпа откаа. Въобще каквото и да правя ми излиза бяла страница.

Ако пробвам с нова инсталация всичко е бяло(не ме пренасочва), а дори и да инсталирам форума от install.php после пак индексът ми е бял.

Понеже в хостинг панела има автоматична инсталация от там пробвах качи нещата без проблем(за разлика от мен) но Tiny Portal не може да го инсталира. Пише че е инсталирано, но не мога никакви настройки по него да променям. Въобще пълен ад е...

А съм сигурен, че не бъркам нищо, тъй като SMF форуми съм слагал много. Поне с инсталацията до скоро се справях. Някой ако има някаква идея ще съм благодарен да я сподели, аз сега мисля и с друг клиент да пробвам, защото FileZilla-та не винаги качваше всичко да не би от там да е проблема.

 

Edit: Добре, явно сайтът е против мен - тръгна. Просто смених FTP мениджъра, до сега бях с FileZilla(която до този момент не ми беше давала бъгове, но явно винаги има първи път). Предполагам, че при качването е бил проблема, ако някой е в същотото или одобно положение като мен да пробва с друга програма просто.

А защо не можеше от готовите скриптове в хостинг панела - предполагам, защото там беше версия 1.1.3 и като съм добавял пач-ът за версия 1.1.4 нещо е станало(защото и там веднъж ми беше извадило грешка за един файл).

Съжалявам много за темата, ако искате можете да я изтриете :blush: .

Link to comment
Сподели другаде

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Гост
Отговори на тази тема

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   Не можете да качите директно снимка. Качете или добавете изображението от линк (URL)

Loading...
×
×
  • Създай ново...