Jump to content

Помощ за създаване на сайт


Препоръчан пост

Здравейте,молбата ми е да ми помогнете да си направя сайт.Хостингът ми е в free.bg,регистрирах се успешно ,но не знам какво да правя оттук нататък.Как да си направя начална страница и да качвам информация? Ето как изглежда: link
Link to comment
Сподели другаде

Здравей,

 

Информацията, която си задала е изключително оскъдна и не виждам абсолютно никакъв начин, по който да ти помогнем. За целта на първо време формулирай по-добре изискванията си към сайта - на каква тематика ще е, какво точно искаш да има на него, как да е разположено, към кого ще е насочен и всички други неща, които се сетиш. Също така задължително прегледай темите в този раздел и виж какво сме дискутирали там. Желателно е след като прочетеш темите да напишеш какво си разбрала, какво не си и какво още можем да ти помогнем.

Link to comment
Сподели другаде

Смятам сайта да е информационен и по точно свързан с теми по право.Искам да качвам лекции,статии и т.н. ,но съм съвсем начинаеща и досега единственото ,което можах да направя е да се регистрирам в free.bg. Все още нямам дори начална страница и не знам как да я създам.Ако може да ми препоръчате програма за снимки на десктопа ,за да качвам изображения на това ,което виждам.
Link to comment
Сподели другаде

Относно началната страница - виждам инсталиран някакъв блог.

 

Относно програма за снимки на десктопа - погледни ТОВА , ТОВА , ТОВА , ТОВА , И ТОВА .

Link to comment
Сподели другаде

Здравей,

 

Може би блог наистина ще е удачно решение (както май сега си започнала), защото така лесно ще можеш да качваш статии, уроци, разсъждения, по които хората да дискутират. А и лесно се поддържа. Бих ти препоръчал някоя готова система (ако ти предлагат от хостинга) или например WordPress (има я в каталога ни).

Link to comment
Сподели другаде

Послушах съвета ви и си направих блог в www.blogger.com Ето как изглежда.Сега ви моля да ми обясните как се оптимизира сайт,т.е. да го направя достъпен за повече хора.

Благодаря ви предварително.

Link to comment
Сподели другаде

Начините за популяризиране са страшно много. Като за начало можеш да пишеш на всички твои познати и приятели в ICQ, Skype или други мрежи. Можеш също така да опиташ да размениш линкове с други сайтове, да публикуваш блога си в каталози с интернет сайтове и т.н.
Link to comment
Сподели другаде

А как се разменят линкове с други сайтове? Интересува ме също как да си направя "ключови думи" така,че ако някой ги въведе в google търсачката в резултатите да излиза и моя сайт.Това с някаква програма ли става или нещо трябва да се направи на самата страница?
Link to comment
Сподели другаде

Линкове най-често се разменят като се свържеш с администратора на някой сайт и се оговорите за размяна, от която по възможност и двата сайта да извлекат полза.

 

Ето един материал относно ключовите думи. Прегледай го, а ако има още нещо - питай допълнително. :)

Link to comment
Сподели другаде

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Гост
Отговори на тази тема

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   Не можете да качите директно снимка. Качете или добавете изображението от линк (URL)

Loading...
×
×
  • Създай ново...