arkada Публикувано Октомври 30, 2007 Report Share Публикувано Октомври 30, 2007 Здравейте бихте ли ми казали , каква програма да си изтегля за да си СЛУШКАМ този формат . Много програми ползвах , но явно не успях да го пусна :( .Сега имам последно тази програма - JetAudio 7.0.3.3016 Plus VX .Та тази програма има възможността да прослушва FLAC формат, но явно не знам как става :( Искам да слушам ето това - Michael Jackson - The Ultimate Collection (4CD - Flac).daa , но не става .Бихте ли ми казали как? Благодаря предварително! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
panevdd Публикувано Октомври 30, 2007 Report Share Публикувано Октомври 30, 2007 Кажи за какава операционна система става въпрос; под Windows XP може да се слуша с Windows Media Player, като се инсталират например Directshow Filters for Ogg Vorbis, Speex, Theora and FLAC (упътване). На официалната страница на този формат има посочени и други варианти. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Slammer Публикувано Октомври 30, 2007 Report Share Публикувано Октомври 30, 2007 При теб проблемът е от съвсем друго естество.Това което си изтеглил е архивирано с програмата PowerISo, която архивира/разархивира този формат .daa Michael Jackson - The Ultimate Collection (4CD - Flac).daa Нататък да давам ли обяснения какво да се прави или сам ще се справиш? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vyrgozunqk Публикувано Октомври 30, 2007 Report Share Публикувано Октомври 30, 2007 Препоръчвам да пробвате Foobar 2000, има я в каталога. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
SURF_lady Публикувано Октомври 30, 2007 Report Share Публикувано Октомври 30, 2007 Да и на мен ми е направило впечатление, че в последно време албуми, песни и музика като цяло се качват във FLAC формат.Аз искам да попитам някой може ли да обясни какво по своята същност представляват FLAC файоловете и какво ги различава от останалите аудио формати като mp3, wav и т.н. ???Благодаря предварително Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
aleksoft Публикувано Октомври 30, 2007 Report Share Публикувано Октомври 30, 2007 FLAC е съкращение от Free Lossless Audio Codec. FLAC е аудио формат подобен на MP3, обаче при него няма никаква загуба на качеството. FLAC се поддържа от доста различни плеъри и това ви позволяваме още повече да се насладите на качеството му. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Castigado Pantockrator Публикувано Октомври 30, 2007 Report Share Публикувано Октомври 30, 2007 Още информация и доста изчерпателна туксори , не видях че колегата panevdd е дал този линк... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
arkada Публикувано Октомври 30, 2007 Author Report Share Публикувано Октомври 30, 2007 При теб проблемът е от съвсем друго естество.Това което си изтеглил е архивирано с програмата PowerISo, която архивира/разархивира този формат .daaНататък да давам ли обяснения какво да се прави или сам ще се справиш? Много се извинявам , че не съм постнал нищо , около моята тема, но ще пробвам това с тази програма PowerISo и тогава ще си кажа мнението . Благодаря все пак за мненията :)Ухааа стана благодарско на Slammer стана така , както го писа . Благодарско отново Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Октомври 31, 2007 Report Share Публикувано Октомври 31, 2007 Аз искам да попитам някой може ли да обясни какво по своята същност представляват FLAC файоловете и какво ги различава от останалите аудио формати като mp3, wav и т.н. ???Благодаря предварително На моменти си мисля, че съм писал тази тема напразно. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
SURF_lady Публикувано Октомври 31, 2007 Report Share Публикувано Октомври 31, 2007 Night_Raven, рових се доста в търсачката, разгледах доста теми, но явно тази която си посочил съм я пропуснала Грешката е поправена и вече прочетох цялата тема и мисля че разбрах каквото ми трябваше Благодаря Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост