Alex Louren Публикувано Октомври 27, 2007 Report Share Публикувано Октомври 27, 2007 http://3564020356.org/ Ето това е сайта - на човек известен като +Ма (според мен е някой доста високо в йерархията на хакерите). Всеки иска да бъде такъв - е - в този сайт се дава възможност. Но нищо не е без пари (не - не е нужно да плащате или нещо такова - няма да ви се праща спам или вируси) - просто сами трябва да си заслужите наградата - знанието.Така - след като отворите сайта има кратко обяснение (горе долу идеята, че нищо не е безплатно) натискате DESERVE и ви се зарежда текст - обяснено е накратко, че потребителското име за сайта сами си го измисляте, но за да влезете ви трябва и парола - тя е скрита някъде по страницата. Откриете ли паролата - влизате в сайта.За да я откриете (добре де - ще кажа как става) ще трябва да влезете през Mozilla Firefox, отивате в сайта, натискате Deserve и после отивате горе на VIEW - PAGE SOURCE и ето - нашия човек е скрил послание в ХТМЛ кода Дадени са някакви небивалици написани със зелено - е това именно е посланиено, което трябва да разшифровате. Напино е на 1337 - или LEET - хакерски език, където всяка буква е заменена с друг символ. Казано е че MAL = the или М=T A=H L=E ЗАМЕСТВАТЕ БУКВИЧКИТЕ в цялото послание и с малко повече логика и познания по английски ще разчетете написаното.Не е лесно - но в живота само сиренцето в капана е безплатно, ама и за него мишката плаща твърде високо. Е, дано има навитаци да поиграят. Аз минах 2-рата загадка - сега съм на трета - ако иска някой - може да играем заедно - само да разгадае първата парола Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
blood Публикувано Октомври 27, 2007 Report Share Публикувано Октомври 27, 2007 Добре, ставам за хакер, щом стигнах до сорс кода :Р Е, до там стигнах Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vyrgozunqk Публикувано Октомври 27, 2007 Report Share Публикувано Октомври 27, 2007 Мда, изтеглих си ги уроците, но сега нямам време да чета, може би някой друг път Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Alex Louren Публикувано Октомври 28, 2007 Author Report Share Публикувано Октомври 28, 2007 Амммм еми аре де - преведете написаното и който иска ше продължим заедно. Аз спрях до 3тата загадка - нешу с някакви Великденски Яйца е - тук има такава тема и мисля че ще ми помогне ама както и да е.Ако някой е навитак да играем и разбере паролата че поне да влезе сам да пише - все пак това го играят хора от доста държави - не мисля, че българите трябва да им отстъпваме Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Shark Публикувано Декември 5, 2007 Report Share Публикувано Декември 5, 2007 Аз съм Новак.Някой ще ми помогне ли ? Това е било лесно с тяхния език !!!Вече мога да разбера всичко написано на (хакерски)... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
x7azy Публикувано Декември 20, 2007 Report Share Публикувано Декември 20, 2007 WoW :Д аз съм хакер е ToВа е страницата за сваляне..без да решавате задачата се минава...Задачата е за да ви научи да имате търпение. Ето снимчица http://img507.imageshack.us/img507/8001/xxxxxqd0.jpg Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
crio Публикувано Декември 20, 2007 Report Share Публикувано Декември 20, 2007 Според мен, така се губи тръпката/удоволствието от цялата игра. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
x7azy Публикувано Декември 20, 2007 Report Share Публикувано Декември 20, 2007 Според мен, така се губи тръпката/удоволствието от цялата игра. И все пак...Трябва да се споделят откритията..иначе няма да са открития. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
JOHN95 Публикувано Януари 7, 2008 Report Share Публикувано Януари 7, 2008 :thumbsup: :thumbsup: аз не мога да разбера паролата помогнете малко търсех дето казахте но я няма там! А и виждам че има скрито послание то е там където има <-- текст --> то си вижда само със source както казахте на това трябва ли ми или е за друг урок? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
JOHN95 Публикувано Януари 7, 2008 Report Share Публикувано Януари 7, 2008 хакерите ползват програмите на кракерите заради това един хакер и нищо без кракер! Аз сега правя програма която е нещо като троянец но не се хваща ще показва всичките пароли на потребители седнали на този компютър и ще го пращат на e-mail нещо като троянецат naebi suseda само че няма да се хваща от никоя антивирусна! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
kr0seR Публикувано Февруари 16, 2008 Report Share Публикувано Февруари 16, 2008 аиде де моляте кажи паролата нестава няма я там не я намирам Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
skeletonlord Публикувано Юли 13, 2008 Report Share Публикувано Юли 13, 2008 LOL брутален сайт сега с 1 fr го разгадахме WE ROCK Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
nasko700 Публикувано Септември 12, 2008 Report Share Публикувано Септември 12, 2008 За 10 минутки го дешифрирах (без да чета уроците от тоя сайт за криптиране) и ето какво послание ми се получи: THE PASSWORD IS THE SURNAME OF THE MAN WHO SAID "THE HIGHEST KNOWLEDGE IS TO KNOW THAT WE ARE SURROUNDED BY MYSTERY" , т.е. в превод означава Паролата е името на човека, който е казал "Най-голямото познание е да знаеш, че сме заобиколени от мистерия". Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Twis7 Публикувано Декември 27, 2010 Report Share Публикувано Декември 27, 2010 На сайта не мога да намеря нищо или в мен е проблема, а както казахте има инт неща за хакери ала бала Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост