Jump to content

Търся скрипт за авт. попълване на данни


Препоръчан пост

Здравейте.

Въпросът е следния: много често ми се налага да ползвам служебен сайт, където, за да вляза, трябва да напиша име и парола. Възможно ли е да се направи скрипт или нещо подобно, което при стартиране да вписва необходимата информация на определеното място ? Не е удачно да се запомнят, защото не съм само аз ползвател.

Link to comment
Сподели другаде

Avant Browser има такава екстра.

##Линк за сваляне:Линк

##Официален сайт:Линк

##Награди:

##Коментар:Какво ме накара да реша да опитам този нов браузър? Първоначално, както може би повечето от вас, аз мразех интернет експлорър и бях влюбен в Огнената лисиица. Никога не съм си мислел, че има по-добър браузър от Мозилата и че въобще ще се пръкнат дивелъпъри, които да разбият на пух и прах и Мозила и Файърфокс и който и да е друг браузър. Е оказа се, че съм грешал, защото Avant се оказа една много, много свежа и приятна изненада.Та да са върна към началото и да споделя защо теших да сменя файърфокса. Защото започна да ми създава проблеми. Страниците се отваряха бавно и освен това бяха тотално осакатени. Scenetorrent например ми излизаше с тотално изяден интерфейс. На мястото на картинки, обозначаващи различните секции на тракера се появяваха надписи. Направо бях откачил. Казах си явно проблема е от кукитата. Изтрих ги. Уви, нищо не се преомени. Явно ще се наложи да го преинсталирам с друга версия. Уви, същата история. Я да пробвам тогава с Експлоръра-пак същото. Казах си, време е за промяна и реших да експериментирам с този браузър. Какво видях от него. На първо място-осакатяването на страниците изчезна. На второ място, дори и да не ви се вярва страниците се отварят три пъти по-бързо отколкото при мозилата. На трето място, браузъра има страхотен интерфейс и на четвърто невероятна функционалност. Момчетата, работили по реализирането на програмката са вложили невероятно творчески идеи. Ще дам за пример само една функция, която ме грабна. Ако искате да се върнете назад една страница, не е нужно да влачите курсора на мишока до зелената стрелка горе вляво на браузъра. Достатъчно е да задържите десния бутон на мишката и да кликнете левия. Ако искате да отиде страница напред, задържате левия бутон и кликате десния. ПРОСТО страхотна функция. Това, което направо ми взе ума е в този бразър е аддона "RoboForm", който можете да изтеглите от тук. Чрез него само с едно щракване на мишката, можете да накарате Авант да попълни всички регистрационни форми в който и да е сайт или да се логвате, където си поискате, без да попълвате ник нейм или пароли. Достатъчен е един единствен клик и всичко става автоматично, без дори да се налага да кликата бутона Login. И на последно място, но не и по значени, браузърът е много сигурен. Забравете за всички ПОП АП страници и тем подобни щуротии... Колкото и да ви обяснвам, докато не я пробвате сами няма да се убедите. Така чеви препоръчвам силно ПРОБВАЙТЕ тази програма. Направо няма да повярвате на очите си.

Link to comment
Сподели другаде

  • 2 weeks later...

Firefox също има такава опция - мениджъра за съхранение на пароли. Maxthon също може това. Иначе има вариант и за ползване на AI Roboform - точно за това е тази програмка.

 

Всичките програми ги има в нашия каталог ;)

Link to comment
Сподели другаде

Проблемът идва от там, че специално на този компютър има забрана да се ползва друго, освен IЕ. И да не се инсталират допълнителни програми. Затова търсих нещо подобно като скрипт / възможно е и аз да не се изразявам правилно /. Използвам случая да отбележа, че вече търсенето не е актуално, защото има промени по сайта. Но благодаря все пак . :svlove:
Link to comment
Сподели другаде

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Гост
Отговори на тази тема

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   Не можете да качите директно снимка. Качете или добавете изображението от линк (URL)

Loading...
×
×
  • Създай ново...