coojoe_213 Публикувано Октомври 13, 2007 Report Share Публикувано Октомври 13, 2007 Здравейте, може ли да ми кажете, имам два диска с музика, но не мога да ги копирам май. Има ли вероятност да се копират с някаква програма, която да може да махне защитата. Съжалявам, ако темата ми е против сайта, свързана с нещо извън условията на сайта. Ако е така премахнете темата. Благодаря . Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
orion Публикувано Октомври 13, 2007 Report Share Публикувано Октомври 13, 2007 ето coojoe_213 Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Октомври 13, 2007 Report Share Публикувано Октомври 13, 2007 Чий са дисковете? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
coojoe_213 Публикувано Октомври 14, 2007 Author Report Share Публикувано Октомври 14, 2007 За дискове аудио формат дали ще стане тази програма. Тези дискове, които мился да копирам не са двд. А дисковете не мога да кажа кой ги издава, защото се страхувам, че не би било добре. Просто дисковете са си моите, но искам да си ги направя на мп3-ки за колата. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
eleena Публикувано Октомври 14, 2007 Report Share Публикувано Октомври 14, 2007 с Alcohol 120% не става ли ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
coojoe_213 Публикувано Октомври 14, 2007 Author Report Share Публикувано Октомври 14, 2007 Ами освен да ви благодаря, друго не мога да направя, пробвах с CD-CLONE и стана. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Октомври 14, 2007 Report Share Публикувано Октомври 14, 2007 CD-Clone? CloneCD? И каква връзка има програма за клониране с mp3? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
eleena Публикувано Октомври 14, 2007 Report Share Публикувано Октомври 14, 2007 Ами на човека му трябва доколкото разбрах копие на диска, а CloneCD e за копиране. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Октомври 14, 2007 Report Share Публикувано Октомври 14, 2007 Ами на човека му трябва доколкото разбрах копие на диска, а CloneCD e за копиране.1) Знам за какво е CloneCD, но той написа друго и не бях сигурен какво имаше предвид.2) Трябва му програма за копиране на диск? Ами той написа и това:Просто дисковете са си моите, но искам да си ги направя на мп3-ки за колата.което някак не се връзва с CloneCD. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
coojoe_213 Публикувано Октомври 14, 2007 Author Report Share Публикувано Октомври 14, 2007 Ако не сте ме разбрали, съжалявам. Аз просто исках програма за копиране на аудио диск(защитен), в мп3 формат. За жалост не става с freerip, нито с dvd-clone, но ето че пробвах с cd-clone и стана. Аз между другото, имам и последното Nero 8, перфекно е, и с него си завърших копирането на дисковете. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
eleena Публикувано Октомври 14, 2007 Report Share Публикувано Октомври 14, 2007 Вярно, не обърнах внимание,най вероятно под МР3-ки разбира копиране за да ги слуша на две места. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
coojoe_213 Публикувано Октомври 14, 2007 Author Report Share Публикувано Октомври 14, 2007 Точно така. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
eleena Публикувано Октомври 14, 2007 Report Share Публикувано Октомври 14, 2007 В момента пробвам CDex -мисля че това търсиш. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Октомври 14, 2007 Report Share Публикувано Октомври 14, 2007 Ако coojoe_213 спомене с коя програма е опитвал да рипне песните в MP3 и какъв е бил резултатът, може и да се даде по-точен и конкретен отговор. И не разбрах защо намеси CloneCD в цялата тази работа. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
coojoe_213 Публикувано Октомври 14, 2007 Author Report Share Публикувано Октомври 14, 2007 eleena, благодаря ти, за вниманието, но аз свъших с моята работа и разбрах какво ми трябваше. С вде думи, който иска да пробва да копира защитени двд дискове програмите са тези, които Orion по горе показа. А ако искате да копиирате защитен, диск различен от двд, може да ползвате cd-clone. Даже файловете могат да са и в един файл (img.)... и т.н... Аз лично пробвах тези програмки, и това което исках стана, и съм много доволен Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост