jazko Публикувано Октомври 6, 2007 Report Share Публикувано Октомври 6, 2007 Значи ще се нагърбвам със задачата да си правя собствено филмче с кратка продължителност (6-7) минути .Ще работя с Windows Movie Maker и ще снимам с Fraps (макар и да усилвам всичките графики на макс пак не се получава качеството което желая) затова ще помоля за някоя програмка която ще може да ми изкара що годе добър резултат. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Октомври 6, 2007 Report Share Публикувано Октомври 6, 2007 Какво ще записваш и какво точно разбираш под качество? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
jazko Публикувано Октомври 6, 2007 Author Report Share Публикувано Октомври 6, 2007 Какво ще записваш и какво точно разбираш под качество? Ще записвам демота от игра и имам впредвид качеството на самия образ (детайлите да се виждат ясно) Сега пък има и друг проблем Movie Maker-a нещо не иска да тръгне препоръчайте друга лесна програма за обработка на видео Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
VIS Публикувано Октомври 6, 2007 Report Share Публикувано Октомври 6, 2007 По принцип Camtasia Studio 4 записва много добре това което правиш на Пс-то, но за игри не съм толкова сигурен, може би ще стане, но трябва да се направят необходимите настройки.Едит: Може и да погледнеш тази тема.Сега пък има и друг проблем smile.gif Movie Maker-a нещо не иска да тръгне smile.gif препоръчайте друга лесна програма за обработка на видеоПробвай с VirtualDub, има доста опции. - Ако работиш с нея, може да прегледаш и тази тема. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Октомври 6, 2007 Report Share Публикувано Октомври 6, 2007 Ще записвам демота от игра и имам впредвид качеството на самия образ (детайлите да се виждат ясно)Сега пък има и друг проблем Movie Maker-a нещо не иска да тръгне препоръчайте друга лесна програма за обработка на видеоЗа запис от игри най-добра наистина е Fraps. Тя записва в lossless avi формат, който после трябва да си компресираш в XviD/MP3 например, което става най-добре с VirtualDub или VirtualDubMod. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
jazko Публикувано Октомври 6, 2007 Author Report Share Публикувано Октомври 6, 2007 По принцип Camtasia Studio 4 записва много добре това което правиш на Пс-то, но за игри не съм толкова сигурен, може би ще стане, но трябва да се направят необходимите настройки.Едит: Може и да погледнеш тази тема. Пробвай с VirtualDub, има доста опции. - Ако работиш с нея, може да прегледаш и тази тема. Абе VirtualDub хубава програма ама ми изкарва адски големи крайните филмчета (за 20 секундно видео 65 мб при същото лошо качество) не ме удовлетворява ... а за тази програма Camtasia Studio 4 нещо като я сваля няма .exe файл или нещо друго ... само картинки и readme файлове ... нещо да не съм объркал ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Октомври 6, 2007 Report Share Публикувано Октомври 6, 2007 Не се занимавай с Camtasia, тя не е за запис от игри и overlay. Колкото до VirtualDub, там трябва да знаеш как да го компресираш. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
jazko Публикувано Октомври 6, 2007 Author Report Share Публикувано Октомври 6, 2007 Не се занимавай с Camtasia, тя не е за запис от игри и overlay. Колкото до VirtualDub, там трябва да знаеш как да го компресираш. Добре може и да успея да го компресирам но как да подобря качеството ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Октомври 6, 2007 Report Share Публикувано Октомври 6, 2007 Не можеш да подобриш качеството. А и то трябва да си е повече от добро, защото компресията е lossless. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
jazko Публикувано Октомври 6, 2007 Author Report Share Публикувано Октомври 6, 2007 Не можеш да подобриш качеството. А и то трябва да си е повече от добро, защото компресията е lossless. добре сигурно и с това ще се справя но имам 1 проблем ... тъкмо тръгнах да си направя няколко проби (синхронизация с музика и т.н.) и ми излезе съобщение за Low Virtual Memory и ми изключи програмата даже без да мога да save-на ... как да я увелича тая виртуална памет че да не ми прави такива проблеми? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Октомври 6, 2007 Report Share Публикувано Октомври 6, 2007 Десен клик върху My Computer -> Properties -> Advanced -> първи бутон Settings -> Advanced -> Change. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
blood Публикувано Октомври 7, 2007 Report Share Публикувано Октомври 7, 2007 Десен клик върху My Computer -> Properties -> Advanced -> първи бутон Settings -> Advanced -> Change.Извинявайте за оф топика, но каква по-точно е тази памет, тъй като моята беше 700 и нещо, а максимума е 1500 и нещо. Каква е ролята й? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Октомври 8, 2007 Report Share Публикувано Октомври 8, 2007 Извинявайте за оф топика, но каква по-точно е тази памет, тъй като моята беше 700 и нещо, а максимума е 1500 и нещо. Каква е ролята й?Клик! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост