maestrointer Публикувано Ноември 13, 2006 Report Share Публикувано Ноември 13, 2006 Здравейте , ползвам ccproxy но ми излезе проблем с програмата Hamachi , която е инсталирана на втория ми компютър и тъй като няма тя настройки за въвеждане на host и port не може да се свърже. Дали има някакво решение на въпроса Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Tragedy Публикувано Ноември 13, 2006 Author Report Share Публикувано Ноември 13, 2006 Доколкото знам Hamachi все още не поддържа свързването през прокси, така че засега това е невъзможно. Чуха се слухове, че новата версия 1.0 щяла да поддържа, но засега няма нищо сигурно. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dark_jedi Публикувано Декември 7, 2006 Report Share Публикувано Декември 7, 2006 Здравейте! Аз искам попитам дали трябва да направя допълнителни настройки в самата програма, за да си пусна интернет към втори компютър, и ако трябва , какви точно трябва да направя. Предварително съм свързал двете машини във работеща вътрешна локална мрежа. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Livingdead Публикувано Декември 8, 2006 Report Share Публикувано Декември 8, 2006 За някакви конкретни настройки не се сещам. По подразбиране програмата позволява на всички да се свързват с нея и да я ползват, така че май няма да има нужда да правиш нещо. Настройки ще трябва да се правят обаче, на компютъра, на който се пуска интернет. Ще трябва да се нагласят прокси настройките на програмите, които ползват интернет. Нужните портове можеш да видиш като цъкнеш Options в самата програма. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dark_jedi Публикувано Декември 12, 2006 Report Share Публикувано Декември 12, 2006 Да, ясно. Оправих се. Благодаря Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Tragedy Публикувано Декември 13, 2006 Author Report Share Публикувано Декември 13, 2006 Здравейте! Аз искам попитам дали трябва да направя допълнителни настройки в самата програма, за да си пусна интернет към втори компютър, и ако трябва , какви точно трябва да направя. Предварително съм свързал двете машини във работеща вътрешна локална мрежа.Като се прибера в БГ ще взема да драсна едно бързо ръководство за настройка, че има някои особености. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Tragedy Публикувано Декември 24, 2006 Author Report Share Публикувано Декември 24, 2006 Като се прибера в БГ ще взема да драсна едно бързо ръководство за настройка, че има някои особености.Ето и една разширена тема за настройка и използване на CCProxy при свързване на два компютъра и споделяне на Интернет - Ръководство: Как да свържем два компютъра с bluetooth Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
zdravko_i_i Публикувано Март 20, 2007 Report Share Публикувано Март 20, 2007 А настройки за skype Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Tragedy Публикувано Март 21, 2007 Author Report Share Публикувано Март 21, 2007 А настройки за skype Skype си работи безпроблемно с настройките описани в горепосочената тема. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
lalentse Публикувано Септември 25, 2007 Report Share Публикувано Септември 25, 2007 Здравейте проблем с пинг към един гейм сървър също така имам и един приятел който има хубав пинг към този сървър.Въпросът ми е дали ако той си направи прокси аз ще мога да позвам негото трасе и ако да дали това няма да попречи на неговата връзка? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Tragedy Публикувано Септември 25, 2007 Author Report Share Публикувано Септември 25, 2007 Здравей, Би ли редактирал поста си, за да можем да те разберем какво реално питаш, защото така написан нищо не мога да разбера. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
lalentse Публикувано Септември 25, 2007 Report Share Публикувано Септември 25, 2007 Здравейте отново.Ще се опитам да обясня своя въпрос.Имам много висок пинг (200 мс) към гейм сървър а доставчика ми (БТК) не иска или не може да ми съдейстава.Въпросът ми е дали ако мой приятел (който има 80мс. пинг към този сървър)си направи проси и аз мина от там дали и моят пинг ше намалее?И дали това няма да влоши и неговия пинг?Извинявам се ако не съм формолирал въпроса си ясно но съм доста не на часно с тези неща. :'( Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
blood Публикувано Септември 25, 2007 Report Share Публикувано Септември 25, 2007 Здравейте отново.Ще се опитам да обясня своя въпрос.Имам много висок пинг (200 мс) към гейм сървър а доставчика ми (БТК) не иска или не може да ми съдейстава.Въпросът ми е дали ако мой приятел (който има 80мс. пинг към този сървър)си направи проси и аз мина от там дали и моят пинг ше намалее?И дали това няма да влоши и неговия пинг?Извинявам се ако не съм формолирал въпроса си ясно но съм доста не на часно с тези неща. :'(CS предполагам? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
lalentse Публикувано Септември 25, 2007 Report Share Публикувано Септември 25, 2007 CS предполагам?Call of Duty Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Септември 25, 2007 Report Share Публикувано Септември 25, 2007 Въпросът ми е дали ако мой приятел (който има 80мс. пинг към този сървър)си направи проси и аз мина от там дали и моят пинг ше намалее?И дали това няма да влоши и неговия пинг?Ако твоят ping към него е нисък, е възможно твоят да падне, но аз не бих очаквал чудеса. Не вярвам да влоши неговия ping, но дори и да влоши, ще е с малко. По-скоро ще натовари компютъра му леко и ще му затлачи още повече връзката като скорост ако неговата не е бърза. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост