MASTERS Публикувано Септември 26, 2007 Author Report Share Публикувано Септември 26, 2007 Имам малък проблем всичко си стана но ми се наложи да изтрия новата директория форум но не ми дава .Уж ги трия а ти си седят още ето пик на файловете който не мога да изстрия.Някакви идеиhttp://store.picbg.net/pubpic/0C/2B/4ab6b13aa2520c2b.JPG Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vesodimov Публикувано Септември 26, 2007 Report Share Публикувано Септември 26, 2007 Айде, де .. къде го тоя пик ли е какво е ... Сега пак трябва да гадаем И според мен е време да обърнеш малко внимание на пунктоацията. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
MASTERS Публикувано Септември 26, 2007 Author Report Share Публикувано Септември 26, 2007 Ето го пикаhttp://img.zamunda.net/bitbucket/4ab6b13aa2520c2b.JPGкачен на друго място,не ти ли го отваря,иначе ползвам FileZilla .Не мога да изтрия директорията която създадох форум а на мен не ми трябват старите файлове,затова искам да ги делна.Изписва ми товаСъстояние: Успешно разлистване на директорияКоманда: CWD /forum/Packages/Отговор: 250 OK. Current directory is /forum/PackagesКоманда: PWDОтговор: 257 "/forum/Packages" is your current locationКоманда: RMD backupsОтговор: 550 Can't remove directory: Directory not empty Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vesodimov Публикувано Септември 26, 2007 Report Share Публикувано Септември 26, 2007 Отговор: 550 Can't remove directory: Directory not empty Ето го отговора. FileZilla - та ти не е настроена да трие директории, в които има все още файлове. Тоест - изтрий файловете първо и тогава директорията. И ще стане. Освен това линкът към картинката не работи. Ползвай, примерно, http://www.imageshack.us/ Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
MASTERS Публикувано Септември 26, 2007 Author Report Share Публикувано Септември 26, 2007 На мен ми работи.ОК благодаря ти много стана като изстрих файловете един по един.Утре ще пробвам да инстална форум и ще пиша ако имам проблем,още веднъж благодаря ! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
MASTERS Публикувано Септември 27, 2007 Author Report Share Публикувано Септември 27, 2007 ОК направих всичко както трябва и ми изписваWarning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: Access denied for user 'root'@'localhost' (using password: NO) in /var/www/freehost/fox/sources/Drivers/mySQL.php on line 64 Warning: mysql_select_db(): supplied argument is not a valid MySQL-Link resource in /var/www/freehost/fox/sources/Drivers/mySQL.php on line 67ERROR: Cannot find database Warning: mysql_query(): supplied argument is not a valid MySQL-Link resource in /var/www/freehost/fox/sources/Drivers/mySQL.php on line 100 There appears to be an error with the IBForums database.You can try to refresh the page by clicking here, if this does not fix the error, you can contact the board administrator by clicking here Error ReturnedmySQL query error: DELETE FROM ibf_sessions WHERE running_time < 1190870421 or ip_address='88.203.224.18' mySQL error: Access denied for user 'root'@'localhost' (using password: NO)mySQL error code: 1045Date: Thursday 27th 2007f September 2007 09:20:21 AM Какво значи ?За форумната система си намерих стара бeзплатна версия на IPB,защото другата не ми харесва да имате идеи.Мисля че и миналия път ми направи същата грешка.Всичко съм си качил точно от папката ъплоуд. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
IVAN Публикувано Септември 27, 2007 Report Share Публикувано Септември 27, 2007 Какво значи ?За форумната система си намерих стара бeзплатна версия на IPB,защото другата не ми харесва да имате идеи.Мисля че и миналия път ми направи същата грешка.Всичко съм си качил точно от папката ъплоуд.Направил ли си база данни ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
MASTERS Публикувано Септември 27, 2007 Author Report Share Публикувано Септември 27, 2007 Къде да съм направил в Админ панела ли ?Ако е за там не съм правил защото хостинга не ми разрешава да правя различна база от fox ,това е името на сайта . Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
IVAN Публикувано Септември 27, 2007 Report Share Публикувано Септември 27, 2007 След като получиш одобрение от http://www.host-bg.info/ в мейла, който ще ти пратят ще получиш всичката ти необходима информаци:mysql hostname - mysql username - mysql database - mysql password - Естествено, срещу чертичките има информация, но я изтрих поради съображения за сигурност, защото е от моята регистрация там. Ти ще си получиш твои настройки.Прати ли са ти информация с данните, с тях попълваш полетата, по време на инсталацията на форума. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
MASTERS Публикувано Септември 27, 2007 Author Report Share Публикувано Септември 27, 2007 Да иначе не бих могъл да качвам с ФТП клиента на хостинга.Проблема е че изобщо не стигам до инсталация изписва ми това което е отгоре на предишния ми пост ,а не ми дава за инсталация.Да не би версията да не става или да трябва друга . Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
IVAN Публикувано Септември 27, 2007 Report Share Публикувано Септември 27, 2007 Да иначе не бих могъл да качвам с ФТП клиента на хостингаИскам да ти помогна, ама ти не разбираш много, за да не се лутаме във въпроси и отг. и дълги обяснения.. виж си ЛС. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
MASTERS Публикувано Септември 27, 2007 Author Report Share Публикувано Септември 27, 2007 Видях го но се оправих.Проблема беше че версията беше нерегистрирана и твърде нова.Сега се оправих и го инсталирах успешно.Искам да благодаря на абсолютно всички който ми помогнаха и да се извиня за пунктоацията ми,и за всичко.Благодаря ви страшно много .Ето на този сайт може да видите какво направих, мисля да направя с по-готино име ,а този само за упражнение .Ако имате идеи за някакво готино име което да се връзва на хостинга може да ми пишете.Още веднъж благодаря ви много. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
IVAN Публикувано Септември 27, 2007 Report Share Публикувано Септември 27, 2007 Видях го но се оправих.Проблема беше че версията беше нерегистрирана и твърде нова.Сега се оправих и го инсталирах успешно.Искам да благодаря на абсолютно всички който ми помогнаха и да се извиня за пунктоацията ми,и за всичко.Благодаря ви страшно много .Ето на този сайт може да видите какво направих, мисля да направя с по-готино име ,а този само за упражнение .Ако имате идеи за някакво готино име което да се връзва на хостинга може да ми пишете.Още веднъж благодаря ви много.Радвам, се че си се справил Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
MASTERS Публикувано Септември 27, 2007 Author Report Share Публикувано Септември 27, 2007 Благодаря ето линк че се унесох от радостhttp://fox.host-bg.info/ Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
MASTERS Публикувано Септември 27, 2007 Author Report Share Публикувано Септември 27, 2007 Имам нов проблемкато се опитам да пратя ЛС изписва товаmySQL query error: SELECT m.id, m.name, m.msg_total, m.view_pop, m.email_pm, m.language, m.email, me.vdirs, g.g_max_messages, g.g_use_pm FROM ibf_members m, ibf_groups g LEFT JOIN ibf_member_extra me ON (m.id=me.id) WHERE LOWER(m.name) IN ('admin') AND m.mgroup=g.g_id mySQL error: Unknown column 'm.id' in 'on clause'mySQL error code: Date: Thursday 27th 2007f September 2007 12:53:22 PM Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост