moderator Публикувано Септември 19, 2007 Report Share Публикувано Септември 19, 2007 ползвам тази страница - http://www.delilinux.org/wiki/doku.php?id=...tion:firststeps - за да настроя интернета на DeLi линукса си. всичко ми е ясно с изключение на тази точка: Now enter the domain name. If you are connected to a local network ask your system administrator. Otherwise choose the appropriate domain name. If your computer is behind a router at home choose a random one with a top level domain that doesn’t exist in the internet. I suggest .local as top level domain. какво да въведа тук? провайдърът ми е traffic.evro.net ... , ако има някакво значение...? моля, помогнете! предварително благодаря Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Sir William Публикувано Септември 19, 2007 Report Share Публикувано Септември 19, 2007 Никакъв проблем не е да се свържеш с провайдъра си. И да го попиташ какво да правиш. Не вярвам да те пуснат по пързалката. Например при мен двата ми провайдъра отговарят на всички Линукс въпроси повече от изчерпателно. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
moderator Публикувано Септември 19, 2007 Author Report Share Публикувано Септември 19, 2007 Никакъв проблем не е да се свържеш с провайдъра си. И да го попиташ какво да правиш. Не вярвам да те пуснат по пързалката. Например при мен двата ми провайдъра отговарят на всички Линукс въпроси повече от изчерпателно. оф, оправих се, оправих се... мноо съм тъп. то си открива всичко по DHCP - задаваш му каквотоидае.local, важното е да няма друг такъв съществуващ домейн мерси все пак и извинявайте за ненужната тема, избързах Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Sir William Публикувано Септември 19, 2007 Report Share Публикувано Септември 19, 2007 Дам. Обърнал си внимание на:*If you want to get the IP address automatically choose DHCP in the next windowhttp://i11.tinypic.com/4yrzbeg.jpgНяма лошо. И провайдърът щеше да ти го каже. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост