NickStriker Публикувано Септември 18, 2007 Report Share Публикувано Септември 18, 2007 Значи проблемът е следният. Влизам си с акаунта във vbox7.com и цъквам на ъплоуд. Избирам файла и качването започва. Файлът е 85 МБ(под 100) така че не би трябвало да има проблеми. Чакам около час и ми показва бяла страница. Гледам-не се е качило. Пробвах поне 5 пъти ама не става... Моля дайте съвет как става! Скайпът ми е nicson91! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vincenzo Публикувано Септември 19, 2007 Report Share Публикувано Септември 19, 2007 През IE 6 ли го качваш? Преди време пробвах само да видя как се качват клипове и ми правеше тоя номер при ИЕ 6... след което пробвах през Опера и клипа се качи без проблем. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vesodimov Публикувано Септември 19, 2007 Report Share Публикувано Септември 19, 2007 Хм ... а аз си мислех, че проблемът е само при мен.Регистрирах се вчера. Всичко мина безпроблемно. Чаких две малки клипчета. Излезе ми съобщение, че в момента се обработват и скоро ще бъдат достъпни. Даже ми даде и линк към тях. И толкова. Клипчетата не мога да ги намеря в каталога. Като си вляза в профила пак не виждам качени клипове. Драснах мейл на админа, но до сега .. нищо. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
NickStriker Публикувано Септември 21, 2007 Author Report Share Публикувано Септември 21, 2007 Същият проблем,само че даже и линкове не ми даде... Казва ми да се отпусна и след час-бяла страница... Какво е ИЕ 6 и какво е Опера? Ако може да ми отговорите?! Винченцо дай скайп да се разберем или ако можеш да ми го качиш... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
IVAN Публикувано Септември 21, 2007 Report Share Публикувано Септември 21, 2007 А да сте си помисляли, че проблема може да е самия сайт, където качвате ? Драснах мейл на админа, но до сега .. нищо. - Дано да ти отг. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
NickStriker Публикувано Септември 21, 2007 Author Report Share Публикувано Септември 21, 2007 Едва ли е от сайта-ежедневно се качват филмчета там... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vesodimov Публикувано Септември 21, 2007 Report Share Публикувано Септември 21, 2007 При мен вече всичко е наред.Просто периодът на изчакване за качване излезе дълъг. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
NickStriker Публикувано Септември 23, 2007 Author Report Share Публикувано Септември 23, 2007 Дай скайп! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост