orion Публикувано Септември 11, 2007 Report Share Публикувано Септември 11, 2007 Kъм orion: Преди година-две ми дадоха един компютър, който имаше огромен проблем с Norton Antiwirus и svchost. Забавяше ужасно и блокираше. Eдин Тrojan Downloader се беше забил и подобно на теб нищо не го откриваше. Като гледам твоя лог, снимките и процесите, това ми напомня този случай. Не пречи да опиташ със SUPERAntiSpyware Free Edition (5.64 MB). Програмата е безплатна за домашни потребители. Може да сканираш и с някоя антивирусна програма без резидентен скенер, например AVGFree. Ок Sir William,Ей сега ще пробвам и ще пиша отново, благодаря! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Sir William Публикувано Септември 11, 2007 Report Share Публикувано Септември 11, 2007 О.К.Да не забравя. Ако откриеш някаква зараза с AVG, пиши. Нищо не предприемай. Ще видим какво показва сканирането. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Септември 11, 2007 Report Share Публикувано Септември 11, 2007 Аз пак да попитам дали е пробвано под Safe Mode? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
orion Публикувано Септември 11, 2007 Report Share Публикувано Септември 11, 2007 Такаа, ей ме на и мен.SUPERAntiSpyware Free Edition откри три бисквитки, които изтрих вече:AVGFree обаче намери това:Двата файла от папката (по скоро цялата папка) са изтрити, и без това никога не беше ползвана тази папка, относно RegSupreme Pro обаче, да трия или не, след като ми е една от любимите програмки. От папката със Software програмата си я изтри, но от Program Files какво ще препоръчате да направя? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Sir William Публикувано Септември 11, 2007 Report Share Публикувано Септември 11, 2007 Дам...Norton пак се проваля. Няма начин. Трий RegSupreme Pro. Ако може да си запазиш ключетата за него. Хубаво е да сканираш инсталационния файл или архива, с който си сложил RegSupreme Pro в системата. Може да се е заразен. Но не го инсталирай отново! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
orion Публикувано Септември 11, 2007 Report Share Публикувано Септември 11, 2007 Дам...Norton пак се проваля. Няма начин. Трий RegSupreme Pro. Ако може да си запазиш ключетата за него. Хубаво е да сканираш инсталационния файл или архива, с който си сложил RegSupreme Pro в системата. Може да се е заразен. Но не го инсталирай отново! Изтрих всичко всъщност, сега сканирам пак, но не вярвам да има проблем.Отново благодаря Sir William! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Sir William Публикувано Септември 11, 2007 Report Share Публикувано Септември 11, 2007 (Редактиран) За всеки случай пусни един ATF Cleaner (45 KB). Ориентирай се към друга антивирусна програма с активен скенер! Такива - дал Господ. Добавка: Norton се премахва от системата с един специален инструмент: Norton Removal Tool. Редактиран Септември 11, 2007 от Sir William Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Dennny Публикувано Септември 11, 2007 Author Report Share Публикувано Септември 11, 2007 Аз пак да попитам дали е пробвано под Safe Mode?Не Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
orion Публикувано Септември 11, 2007 Report Share Публикувано Септември 11, 2007 Само не знам дали това е точно Norton. Ползвал съм и него, но ми беше тежичък и след доста които пробвах се спрях на този Simantec AntiVirus Corporate Edition 8.1.1.323. Ще се замисля за смяна обаче Та ... да ползвам ли Norton Removal Tool? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Sir William Публикувано Септември 11, 2007 Report Share Публикувано Септември 11, 2007 (Редактиран) Само не знам дали това е точно Norton. Ползвал съм и него, но ми беше тежичък и след доста които пробвах се спрях на този Simantec AntiVirus Corporate Edition 8.1.1.323. Ще се замисля за смяна обаче Та ... да ползвам ли Norton Removal Tool?Да, използвай го, преди да инсталираш Symantec Corporate. По-добър избор e. Но имай под ръка AVGFree или Clamwin. За всеки случай. В добавка: Защо осма версия на Symantec AntiVirus Corporate? Нямаше ли по-нова? Май 10.Aз бих инсталирал само Symantec AntiVirus Corporate и отделно някаква защитна стена. Мисля, че на Symantec (Norton) този firewall, който уж го има в Internet Security куца здраво. Виждаш как изпуска разни троянчета. Редактиран Септември 11, 2007 от Sir William Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Септември 11, 2007 Report Share Публикувано Септември 11, 2007 НеАми, какво чакаш? П.П.: това цепване на темата не беше много добра идея. Донякъде се получи т.нар. отвличане на тема. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
orion Публикувано Септември 11, 2007 Report Share Публикувано Септември 11, 2007 Ами, какво чакаш? П.П.: това цепване на темата не беше много добра идея. Донякъде се получи т.нар. отвличане на тема. Прав си Night_Raven съжалявам, извинявам се и на Dennny че така стана! Да, използвай го, преди да инсталираш Symantec Corporate. По-добър избор e. Но имай под ръка AVGFree или Clamwin. За всеки случай. Преди да го деинсталирам ли искаш да кажеш Sir William?Добавено:Просто до сега винаги съм бил доволен от тази версия, но ще пробвам 10 Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Dennny Публикувано Септември 11, 2007 Author Report Share Публикувано Септември 11, 2007 Ами, какво чакаш? П.П.: това цепване на темата не беше много добра идея. Донякъде се получи т.нар. отвличане на тема.Няма нищо Нямам нищо против,нова съм във форума Ви и мн ми харесва,продължавайте все така Прав си Night_Raven съжалявам, извинявам се и на Dennny че така стана!Преди да го деинсталирам ли искаш да кажеш Sir William?Наистина не се притеснявайте,няма нищо.Над тези неща съм да се сърдя за глупости,радвам се ако наистина са ти помогнали Orion Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
orion Публикувано Септември 11, 2007 Report Share Публикувано Септември 11, 2007 Наистина не се притеснявайте,няма нищо.Над тези неща съм да се сърдя за глупости,радвам се ако наистина са ти помогнали Orion Благодаря Dennny! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Sir William Публикувано Септември 11, 2007 Report Share Публикувано Септември 11, 2007 Преди да го деинсталирам ли искаш да кажеш Sir William?Да. Деинсталирай Norton с инструмента, който ти посочих. Защото може да има остатъци и неудобни записи от тази програма. Почисти регистрите и остатъците с която програма искаш. После си инсталирай Symantec Corporate на чисто. Имам нещо предвид, затова. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост