IVAN Публикувано Септември 13, 2007 Author Report Share Публикувано Септември 13, 2007 Дава възможност независимо, че не си се класирал, да участваш на финалите. Не ми е ясно дали е възможно това, но ...Не знам къде си го прочел/чул, но според мене е измишльотина ....Иначе сме на 8-мо място :/Утре ще обновя темата Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
IVAN Публикувано Септември 14, 2007 Author Report Share Публикувано Септември 14, 2007 Дава възможност независимо, че не си се класирал, да участваш на финалите. Не ми е ясно дали е възможно това, но ...Като се замисля, това може да дава право за се иде в Пекин(Олимпиадата) или Япония(Световната лига) през класификации(Януари 2008), но пак не ми се вярва...не е удачно спрямо другите от групите :/ Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vesodimov Публикувано Септември 14, 2007 Report Share Публикувано Септември 14, 2007 http://www.softvisia.com/users/vesodimov/Other/wild_card.jpg Добавям ИЗТОЧНИКА . Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
SURF_lady Публикувано Септември 14, 2007 Report Share Публикувано Септември 14, 2007 vesodimov, точно щях да те питам дали случайно не си говорил или да не би да си се срещал с либерото на отбора Теодор Салпаров, защото ето какво успях да науча аз в сайта sportal.bg НО ти ме изпревари Мога само да пожелая УсПех на нашите и дано покажем на света кои сме ние и че дори и малка държава като България заслужава признание Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
IVAN Публикувано Септември 14, 2007 Author Report Share Публикувано Септември 14, 2007 За това нещо не знаех, еми добре е ако спечелим такава покана за Световната купа.. по-малко мачове ще имаме.. а не да се тормозим с квалификации Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
deyan Публикувано Септември 14, 2007 Report Share Публикувано Септември 14, 2007 Моето скромно мнение е, че имаме невероятни играчи и един посредствен, да не кажа слаб или по-точно никакъв треньор!!! Ако някой е решил да ме хули само ще кажа да се заслуша в наставленията, които дава при техническите прекъсвания, смените които прави и най-вече това, че остави топ играчи извън състава за първенството с меко казано смешни и необосновани доводи! Димитър Пенев папките да му носи... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
IVAN Публикувано Септември 16, 2007 Author Report Share Публикувано Септември 16, 2007 Класиране -1. Испания2. Русия3. Сърбия4. Финландия5. Германия6. Италия7. Холандия8. България9. Франция10. Белгия11. Полша12. Словакия13. Гърция14. Хърватска15. Турция16. Словения Добра игра на Испанците и мисля, че заслужено си победиха.Специално 2-рия гейм според мен беше подарен от съдиите за Русия, а първия пък играха (Русия) много слабо ..... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
IVAN Публикувано Септември 22, 2007 Author Report Share Публикувано Септември 22, 2007 Сега се провежда и Европейското по Волейбол за Жени и нашия отбор има една победа и една загуба Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост