blood Публикувано Януари 16, 2008 Report Share Публикувано Януари 16, 2008 A де? След като дам ОК се поява пак и пак, и пак, и трябва да изключа Скайпа от Таск МениджераИ аз имах същия проблем, появява се като се натовари много скайп. Внимавай и няма да се получава така. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Януари 16, 2008 Report Share Публикувано Януари 16, 2008 И аз имах същия проблем, появява се като се натовари много скайп. Внимавай и няма да се получава така.Не ми се вижда логично. Ако е така, то това си остава бъг на новите версии, защото моят Skype е бил много натоварен (разговор, 5-6 отворени чата и прехвърляне на файл) и не е имало никакви проблеми. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
blood Публикувано Януари 16, 2008 Report Share Публикувано Януари 16, 2008 Не ми се вижда логично. Ако е така, то това си остава бъг на новите версии, защото моят Skype е бил много натоварен (разговор, 5-6 отворени чата и прехвърляне на файл) и не е имало никакви проблеми.Toва не е претоварване, колкото и нелогично да звучи. Говоря за над 10 отворени чата, луд флууд, прехвърляне на някакви глупави парчета и всяка една буква, която се напише изкарва съобщение, че скайп изнемогва :> Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Януари 16, 2008 Report Share Публикувано Януари 16, 2008 И така да е, това си остава бъг на дадената версия на Skype. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
VIS Публикувано Януари 16, 2008 Report Share Публикувано Януари 16, 2008 Не е от претоварване, на мен също ми се случва на седмица по един път. Имал съм и 2 3 отворени чата, без голям флууд и точно отварям един чат, пиша две три букви и се показва същото съобщение. И трябва да го спра от таск мениджъра естествено. През това време не товаря компютъра с нищо сериозно. Било му е и много по-зле Просто си е бъг на Skype, и това си е. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост