desitoo_91 Публикувано Август 23, 2007 Report Share Публикувано Август 23, 2007 Искм да попитам как мога да запомням клипчетата в формат AVI? Защото след като го запомня и ми се запомнят само частите в формат на програмата и става много голямо. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Sir William Публикувано Август 23, 2007 Report Share Публикувано Август 23, 2007 Здравей!Мисля, че може да погледнеш тази страница за Ulead Video Studio 9. Обърни внимание, че има доста видеоръководства за изтегляне (Ulead VideoStudio 9 Video Tutorials). Дано да е от полза. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Brachi Публикувано Ноември 25, 2007 Report Share Публикувано Ноември 25, 2007 Имам много неприятен проблем с тази програма Ulead Video Studio 9.0. Тя е много лесна за използване и има много ефекти и затова я предпочитам, но като я стартирам и importna някай видеофайл, макар и малък, програмата излиза автоматично. Нещо се бъги. Отначало си мислех, че е от програмата, но се оказа че същия проблем е на лице с много от различните версии. Не вярвам да е от недостиг на памет, защото преди съм работил с Ulead Video Studio 8.0 и нямаше никакъв проблем, но тя беше инсталирана от един диск, който вървеше с фотоапарата, който си купих. За жалост загубих диска. Със всички други версии, които тегля от нета имам този тъп пробле. Програмата се затваря, когато си поиска, най често като импортвам видео. Общо взето малко съм на Вие с компютрите и ви моля за помощ. Не ми се смейте ако проблема изглежда малко нелеп Благодаря предварително Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
sweet_escape Публикувано Април 14, 2008 Report Share Публикувано Април 14, 2008 Ще ми кажете ли кодът за инсталация на Улед Видео Студио 9 ? Благодаря Предварително! :yesss: Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Април 14, 2008 Report Share Публикувано Април 14, 2008 Някой не е чел правилата на форума. Виж т.3. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост