vanq Публикувано Юли 20, 2007 Report Share Публикувано Юли 20, 2007 Здравейте,във връзка с друг проблем който имам,ми казаха да проверя температурата на процесора.За тази цел си инсталирах две програми-EVEREST и SpeedFan,но сега незнам на кои данни да вярвам,едната ми показва 62,а другата 42 градуса? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юли 20, 2007 Report Share Публикувано Юли 20, 2007 По принцип трябва да показват еднакви резултати. Сигурнa ли си, че гледаш показателите на един и същ датчик. SpeedFan не именува датчиците и е много вероятно да гледаш температурата северния мост на дъното. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vanq Публикувано Юли 20, 2007 Author Report Share Публикувано Юли 20, 2007 Ами не съм сигурна ,не разбирам много от тези работи,къде да погледна тогава?-имам предвид тази програма която каза SpeedFan Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юли 20, 2007 Report Share Публикувано Юли 20, 2007 SpeedFan трябва да ти показва поне 2 температури. Сравни тези от нея с кои от EVEREST са най-близки. При мен първата температура в SpeedFan е тази на дънната платка. С какъв процесор или дъно си всъщност? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dimd Публикувано Юли 20, 2007 Report Share Публикувано Юли 20, 2007 42 градуса,най-вероятно е температурата на хард диска ! Аз бих се доверил на EVEREST,щом ти е неразбираем SpeedFan,vanq ! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vanq Публикувано Юли 20, 2007 Author Report Share Публикувано Юли 20, 2007 на мен ми показва само една цифра долу в трея и тя е 42 повтарям че съм доооста невежа ,но това си личи май,значи отварям EVEREST и там пише GenuineIntel Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vanq Публикувано Юли 20, 2007 Author Report Share Публикувано Юли 20, 2007 добре,тогава ще се доверя на EVEREST благодаря Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юли 20, 2007 Report Share Публикувано Юли 20, 2007 42 градуса,най-вероятно е температурата на хард дискаSpeedFan засича няколко температури, а в трея показва само първата от тези, които засича. Това никога не е на твърдия диск. на мен ми показва само една цифра долу в трея и тя е 42 повтарям че съм доооста невежа ,но това си личи май,значи отварям EVEREST и там пише GenuineIntelПо всяка вероятност е на дъното. Кликни два пъти върху иконката и ще се зареди прозореца с всички температури в дясната част. Най-вероятно първата е за дъното, а втората - за процесора. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Tragedy Публикувано Юли 24, 2007 Report Share Публикувано Юли 24, 2007 vanq, ако публикуваш скрийншотове от двете програми ще можем точно да определим кои температури виждаш. Ето и малко помощ за публикуването на "снимки" на дадена програма - Как да направите screenshot (шот) и къде можете да го качите Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vanq Публикувано Юли 25, 2007 Author Report Share Публикувано Юли 25, 2007 благодаря Tragedy,направих снимки,но не успях да се справя с качването им за съжаление,ще се доверя само на EVEREST Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост