Night_Raven Публикувано Юли 18, 2007 Report Share Публикувано Юли 18, 2007 Тука има нещо гнило !!! ... //Ах този фотошоп...Ъ-хъм,... PhotoImpact (ази не харесва Photoshop). Не се оправдаваха очакванията ми - никой не се усети за първата картинка (хем и кавичики сложих) и реших да помогна още малко. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
black hawk Публикувано Юли 18, 2007 Report Share Публикувано Юли 18, 2007 Като гледам какви космически скорости имате, особено Night_Raven , то няма смисъл да се излагам с моята мизерна скорост. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юли 18, 2007 Report Share Публикувано Юли 18, 2007 Интерсно е, че още не е станало ясно на всички, че това, което дадох аз, беше шега. И двете картинки са преминали козметични промени през Ulead PhotoImpact. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
black hawk Публикувано Юли 18, 2007 Report Share Публикувано Юли 18, 2007 Интерсно е, че още не е станало ясно на всички, че това, което дадох аз, беше шега. И двете картинки са преминали козметични промени през Ulead PhotoImpact. Е то разбира се, че е шега , то няма какво да е друго. Явно е станало ясно, че и моят коментар беше шега, относно твоята скорост. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юли 18, 2007 Report Share Публикувано Юли 18, 2007 Абе, така или иначе на първата картинка (почти) никой не се усети. Срамота, бе хора. Коментарът ти не прозвуча да разбираш, че е шега.Както и да е, безсмислена тема, заради глупав и неточен тест, определя и такъв подход. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
black hawk Публикувано Юли 18, 2007 Report Share Публикувано Юли 18, 2007 Ако видиш коментара ми е след вторият ти коментар в темата, това значи, че съм бил в час за какво става въпрос.А и с тази скорост от 99999999 изби рибата (не че и в първия си пост не изби рибата де)! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юли 18, 2007 Report Share Публикувано Юли 18, 2007 Ако видиш коментара ми е след вторият ти коментар в темата, това значи, че съм бил в час за какво става въпрос.А и с тази скорост от 99999999 изби рибата (не че и в първия си пост не изби рибата де)! Не си личеше според мен, но може и да греша. Написал си една девятка в повече. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
black hawk Публикувано Юли 18, 2007 Report Share Публикувано Юли 18, 2007 Не си личеше според мен, но може и да греша. Написал си една девятка в повече. Както казват хората"да има" Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vincenzo Публикувано Юли 18, 2007 Report Share Публикувано Юли 18, 2007 Иска само да кажа, че се досетих ама май от т'ва което написах не стана ясно Мислих си че е Воточоп ама не съм познал изглежда Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юли 18, 2007 Report Share Публикувано Юли 18, 2007 ВоточопЩо е то? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vincenzo Публикувано Юли 18, 2007 Report Share Публикувано Юли 18, 2007 Воточоп=Photoshop Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юли 19, 2007 Report Share Публикувано Юли 19, 2007 Воточоп=Photoshop Както казах, не харесвам Photoshop. PhotoImpact ми допада повече. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Maniac Публикувано Юли 19, 2007 Report Share Публикувано Юли 19, 2007 http://www.speedtest.net/result/157278567.png Ей това е моя върши ми уорк Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
danina Публикувано Юли 20, 2007 Report Share Публикувано Юли 20, 2007 Това е от домашния нет:http://www.speedtest.net/result/157647827.png Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
TORERO Публикувано Юли 20, 2007 Report Share Публикувано Юли 20, 2007 Ето го и моя! Тея от телефоника са голями мошеници.Плащам им за 3мв а виж какво ми дават.Това е най-добрият резултат направен днес в 22.11НЗабелязвам,че много зависи от часът поради натовареността на линията.Най-добрите резултати ги имам с Дъблин и Ню Иорк,най-лошият е с Пловдив.Голяма излагация Пакистанците ни бият-резил.Какви мерки могат да се вземат?http://www.speedtest.net/result/157790131.png Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост