vesodimov Публикувано Юли 6, 2007 Report Share Публикувано Юли 6, 2007 Хай, компанията ... Седя се на работното място петъчно замислен и изведнъж ми идва в празната глава една мисъл ... ох, каква беше ..... ааа, да ! Искате ли всеки желаещ да си прати каквато снимка си иска / негова , де / и някой разбиращ от фотошоп примерно да ни нагласи заедно ? Според мен ще се получи страхотен календар или нещо подобно !!! А и ако изберем някой готин фон ... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
deyan Публикувано Юли 6, 2007 Report Share Публикувано Юли 6, 2007 Мдаа! Супер идея! Аз съм ЗА! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Tragedy Публикувано Юли 6, 2007 Report Share Публикувано Юли 6, 2007 Подкрепям напълно. Остава да видим дали Ваня или Стамбето ще помогнат със задачката Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
mel Публикувано Юли 6, 2007 Report Share Публикувано Юли 6, 2007 И аз съм "ЗА" Ще бъде много готино Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
SURF_lady Публикувано Юли 6, 2007 Report Share Публикувано Юли 6, 2007 Аз съм с двете ръце и двата крака "ЗА"...Сега остана да си избера /направя/ за идеятаАко трябва и ако мога разбира се ще помагам за направата му. Само не можах да разбера календар с обща картинка на форумците или на всеки месец ще има по някой от форумците Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
blood Публикувано Юли 6, 2007 Report Share Публикувано Юли 6, 2007 Сега и снимки ще искате ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
orion Публикувано Юли 8, 2007 Report Share Публикувано Юли 8, 2007 И аз подкрепям идеята Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vesodimov Публикувано Юли 9, 2007 Author Report Share Публикувано Юли 9, 2007 Жалко: прочели - 111, отговорили - 6.Ми ще си сложим 6 физиономий, пък ... Само кажете къде / на мейл или в темата / да пращаме снимките ... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Zdravkovich Публикувано Юли 9, 2007 Report Share Публикувано Юли 9, 2007 И аз съм ЗА макарче наскоро се регистрирах в форума тука сте направо невероятни хора доста интересни статийки сте написали Благодаря Ви много Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Vanina Публикувано Юли 9, 2007 Report Share Публикувано Юли 9, 2007 Добър вече от мен отдавна не вясваща се във форумното пространство Аз също съм ЗА стига да имам време Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Toby Публикувано Юли 10, 2007 Report Share Публикувано Юли 10, 2007 Еми и аз ще дам една снимка ако може ... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
danina Публикувано Юли 10, 2007 Report Share Публикувано Юли 10, 2007 Идеята е стряхотна, но ще участвам ако календарът не е качен за свободен достъп. Тази идея не ми се нрави.Ако е за наше ползване, ще бъда щастлива да го притежавам. Даже ще го занеса да ми го направят като истински календар. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Tragedy Публикувано Юли 10, 2007 Report Share Публикувано Юли 10, 2007 В какъв смисъл Дани? Ако го пуснем във форума всеки ще може да го отвори, а и никой не може да гарантира, че някой, който го има няма да го даде на друг. А и без това снимките ни ги има навсякъде из форума. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vesodimov Публикувано Юли 10, 2007 Author Report Share Публикувано Юли 10, 2007 Идеята е стряхотна.............. Тази идея не ми се нрави.Аз също не мога да разбера точната позиция и доводите. По принцип идеята е всеки / който има желание, резбира се / да изпрати своя снимка. Независимо дали е сериозна или смешна. И като се посъберат снимки някой разбиращ от Фотошоп да ни сложи все едно сме заедно. И да ни напише никовете под лицата. Аз лично бих се накефил на нещо подобно и затова написах тази тема. Идеята за календар ме споходи изневиделица. А mireto предложи нещо още по - добро. От колажа да си направим фанелки. Това е. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Vanina Публикувано Юли 10, 2007 Report Share Публикувано Юли 10, 2007 Еми хайде де Дека са ви снимките? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост