Jump to content

На каква тематика да си направя сайт


Препоръчан пост

Зависи как го развиеш. Според мен сега сайтовете, които добиват доста популярност са тези за запознанства. Избора е голям... както и броя от сайтове, мисли внимателно :)
Link to comment
Сподели другаде

Просто погледай телевизия и направи свои наблюдения за какво говорят хората и на какви теми са най-активни. Не е толкова трудно. Сайтовете за запознанства са наистина бум (лично аз не ги понасям).
Link to comment
Сподели другаде

Порно, човече :>

Ако не се лъжа това е вече забранено със закон в България, а и дори да не е, ще му трябва съответното разрешително. Мисля, че вече трябва да гледаме като големи хора на нещата, които правим, ако искаме да преуспеем или поне да бъдем коректни ;)

 

Аз бих те посъветвал да помислиш на първо време за кого искаш да направиш сайта - за потребителите или за самия себе или за двете страни. След това да помислиш от коя тема разбираш най-добре и можеш да превъплътиш идеите си. Също така трябва да помислиш дали сайта ще има комерсиална или некомерсиална насоченост. Помисли си дали ще го правиш сам или с екип и т.н. Това са важни неща, които ще определят как и какъв точно сайт можеш да си направиш. Просто седни и си нахвърляй някои неща, преди да започнеш каквото и да е.

Link to comment
Сподели другаде

Здравейте и от мен.Аз бях в същото положение.Исках да правя сайт,но не знаех какво.Не претендирам да съм добър в дизайна.Вижте какво направих: http://pzhistory.narod.ru
Link to comment
Сподели другаде

Не мога да те кажа с точност кое ще е най - доброто, най - популярното и т.н. - просто не знам. Съмнявам се и някой тук да може да ти каже с точност "рецептата" на съвършеният сайт или форум. Но един съвет от мен, замисли се мноо добре ако мислиш да го правиш с някаква сборна тематика, личен опит - не отговори на очакванията ми :) . И ако ще го правиш с екип внимавай да се сериозни колкото тебе. Защото е по - лесно да го павиш с няколко души, но когато нямат такъв ентусиазъм колкото теб, може накрая сам да се нагърбиш с всичко ;) .

 

ПП: сещам се само за новинарски сайт, каквито и да са новините. Може за животни, нещо от научна сфера, защото там новините винаги се променят, и ако са написани добре ще се буди голям интерес.

ПП2: не винаги най - добрият сайт е най - известен да знаеш ;) . Трябва си много реклама, не всичко зависи от това колко е добра системата, админите или модераторите.

Link to comment
Сподели другаде

ПП2: не винаги най - добрият сайт е най - известен да знаеш ;) . Трябва си много реклама, не всичко зависи от това колко е добра системата, админите или модераторите.

 

Съгласен съм, всичко зависи от теб самият и от това как ще развиеш сайта и в каква насока.

 

Поздрави!

 

ПП: като го пуснеш дай да му хвърлим по едно око.

Link to comment
Сподели другаде

  • 1 month later...

Здравей,

 

според мен сайтът ти трябва да е на тема или в област, която те интересува, защото едва ли ще искаш да развиваш нещо, което не те интересува. Преди да започнеш със сайта си виж тази статия Планиране на web сайт.

 

Помисли си добре за какво можеш да говориш с часове, какво най-често четеш и дали не искаш да направиш сайт на тази тема :)

Link to comment
Сподели другаде

  • 3 weeks later...
Кажете на каква тематика да си направя сайт

на каква тематика сайтовете стават най популярни

Якоб Нилсен ще извади базуката.

Не прави сайт или си направи с учебна цел.Заговори се за интернет замърсяване именно от такива чуденици.Разгледай статистиките на броячите и ще ти стане ясно къде е масата и какво ги вълнува днес.Преобладаващо юзерите са в порнилките.Баба Пена млати с мотиката на село и нея не я вълнува сърфиране, обаче нейното XXI век внуче се вълнува как става оная работа с ох-ах.

 

Разговор между жени с блонд коси.

-Кой е виновен за глобалното затопляне?

-Е как кой, Фаренхайд.

Link to comment
Сподели другаде

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Гост
Отговори на тази тема

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   Не можете да качите директно снимка. Качете или добавете изображението от линк (URL)

Loading...
×
×
  • Създай ново...