Jump to content

Търся хора за създаване на анти-вирусен портал


Препоръчан пост

Здравейте. Намислим съм един сериозен проект, който ако стане по-известен ще бъде доста успешен поне според мен. Този проект ще бъде сайт за информация около анти-вирусен, анти-спайуеър и софтуер от този тип. Защо се обръщам към вас? Трябват ми сериозни и амбицирани хора, точно каквито сте вие - всички потребители на СофтВизия, благодаря предварително на Tragedy, който е създал този сайт. Каква ще бъде целта на сайта? Целта на сайта е ще да се поставят програми само около антивирусен и подобен тип софтуер, ще има форум, в който може да дискутирате всичко общо взето. Какво се иска от вас?

 

1. Всеки, който желае (не ви задължавам) може да помага по нещо на сайта, с някоя друга новина или полезна информация (като статия/ревю или нещо подобно).

2. За заплащане не може да се говори на този етап. Нека сайта се развие, после ще му мислим.

3. Трябват ми сериозни хора за екип, които да отделят поне 1-2 часа на ден от личното си време.

 

Живот и здраве, в началото на новата седмица или в края на другата седмица сайта ще бъде пуснат, всеки който иска да участва в развитието му може да ми пише ЛС или да пише в тази тема.

 

Благодаря на всички предварително!

 

Поздрави!

 

Радослав Ботев

 

Заинтересовани:

 

1. Pantockrator

2. blood

3. Night_Raven

4. IVAN

5. Diabolik

Link to comment
Сподели другаде

В момента правим интеграция на системата с IPB форум, за дизайна съм намерил човек, който да го направи. Благодаря все пак, че се отзова на молбата, след като пусна сайта ще пиша в темата и ще ти пратя ЛС.

 

Поздрави!

Link to comment
Сподели другаде

Вече портала е пуснат! Може да заповядате, има още работа по него, но се надяваме до довечера всичко да оправим ще добавим рангове във форума и още много екстри!

 

Адреса е: www.virus-bg.com

Link to comment
Сподели другаде

Засега ще се въздържа с участието си в подобен портал. Според мен идеята е добра на пръв поглед. Но аз не желая да участвам в нещо, което е в толкова суров вид. Нещата, свързани със създаване на антивирусен портал са доста сериозни и според мен е необходимо по-добро обяснение за какво става дума.

 

Май става дума за Windows (не се споменава и дума по въпроса), което би трябвало да се подразбира, както винаги. Имам предвид, че около 90%, да не кажа по-голям процент от заразите идват от търсене на "излекувана" програмка или медийка. Знаете, че "задкалвиатурното" устройство командва парада върху собствения нелицензиран Windows. И иска максимума, разбира се. :)

 

В България според мен има сериозен интерес от версии на програмите за сигурност, локализирани на български език. Но не е само това. Трябва също да разбираме на български език какво лекуваме. Да речем дефинициите ТРЯБВА да са разбираеми за всички нас. Ех, да беше само това. :)

 

Поздрави за начинанието и успех!

Link to comment
Сподели другаде

Пиши ме и мен. Аз не съм много по теорията, новините и ревютата, обаче ме сърбят пръстите да ги трепя тия гадини.

Вече 9 години трепя гадини, от средата на 1998 насам. Обичам да съм в центъра на събитието и да трепя гадините.

Link to comment
Сподели другаде

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Гост
Отговори на тази тема

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   Не можете да качите директно снимка. Качете или добавете изображението от линк (URL)

Loading...
×
×
  • Създай ново...