RMPG Публикувано Юни 14, 2007 Report Share Публикувано Юни 14, 2007 Здравейте. Намислим съм един сериозен проект, който ако стане по-известен ще бъде доста успешен поне според мен. Този проект ще бъде сайт за информация около анти-вирусен, анти-спайуеър и софтуер от този тип. Защо се обръщам към вас? Трябват ми сериозни и амбицирани хора, точно каквито сте вие - всички потребители на СофтВизия, благодаря предварително на Tragedy, който е създал този сайт. Каква ще бъде целта на сайта? Целта на сайта е ще да се поставят програми само около антивирусен и подобен тип софтуер, ще има форум, в който може да дискутирате всичко общо взето. Какво се иска от вас? 1. Всеки, който желае (не ви задължавам) може да помага по нещо на сайта, с някоя друга новина или полезна информация (като статия/ревю или нещо подобно).2. За заплащане не може да се говори на този етап. Нека сайта се развие, после ще му мислим.3. Трябват ми сериозни хора за екип, които да отделят поне 1-2 часа на ден от личното си време. Живот и здраве, в началото на новата седмица или в края на другата седмица сайта ще бъде пуснат, всеки който иска да участва в развитието му може да ми пише ЛС или да пише в тази тема. Благодаря на всички предварително! Поздрави! Радослав Ботев Заинтересовани: 1. Pantockrator2. blood3. Night_Raven4. IVAN5. Diabolik Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Castigado Pantockrator Публикувано Юни 14, 2007 Report Share Публикувано Юни 14, 2007 Идеята е добра и аз бих помогнал с каквото мога, без да се ангажирам предварително с нищо. Дано е добре измислен сайта като визия примерно. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
RMPG Публикувано Юни 14, 2007 Author Report Share Публикувано Юни 14, 2007 В момента правим интеграция на системата с IPB форум, за дизайна съм намерил човек, който да го направи. Благодаря все пак, че се отзова на молбата, след като пусна сайта ще пиша в темата и ще ти пратя ЛС. Поздрави! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
blood Публикувано Юни 14, 2007 Report Share Публикувано Юни 14, 2007 Пиши и мен, аз бих могъл да помогна при общите дискусии. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юни 14, 2007 Report Share Публикувано Юни 14, 2007 Не мога да съм постоянен и основен член на екипа, но определено ще помагам с каквото мога. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
RMPG Публикувано Юни 15, 2007 Author Report Share Публикувано Юни 15, 2007 Благодаря, че изявихте желание и интерес, след като сайта бъде пуснат ще пиша в тази тема и ще ви пратя по едно ЛС. Поздрави! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
IVAN Публикувано Юни 15, 2007 Report Share Публикувано Юни 15, 2007 Аз ще помагам с някой новини ( IT ) свързани с тематиката на сайта Quote Не мога да съм постоянен, но определено ще помагам с каквото мога. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
RMPG Публикувано Юни 15, 2007 Author Report Share Публикувано Юни 15, 2007 IVAN написа: Аз ще помагам с някой новини ( IT ) свързани с тематиката на сайта Благодаря! Имам нужда от утвърдени и полезни хора като вас! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
RMPG Публикувано Юни 20, 2007 Author Report Share Публикувано Юни 20, 2007 Вече портала е пуснат! Може да заповядате, има още работа по него, но се надяваме до довечера всичко да оправим ще добавим рангове във форума и още много екстри! Адреса е: www.virus-bg.com Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Sir William Публикувано Юни 20, 2007 Report Share Публикувано Юни 20, 2007 Засега ще се въздържа с участието си в подобен портал. Според мен идеята е добра на пръв поглед. Но аз не желая да участвам в нещо, което е в толкова суров вид. Нещата, свързани със създаване на антивирусен портал са доста сериозни и според мен е необходимо по-добро обяснение за какво става дума. Май става дума за Windows (не се споменава и дума по въпроса), което би трябвало да се подразбира, както винаги. Имам предвид, че около 90%, да не кажа по-голям процент от заразите идват от търсене на "излекувана" програмка или медийка. Знаете, че "задкалвиатурното" устройство командва парада върху собствения нелицензиран Windows. И иска максимума, разбира се. В България според мен има сериозен интерес от версии на програмите за сигурност, локализирани на български език. Но не е само това. Трябва също да разбираме на български език какво лекуваме. Да речем дефинициите ТРЯБВА да са разбираеми за всички нас. Ех, да беше само това. Поздрави за начинанието и успех! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Diabolik Публикувано Юни 21, 2007 Report Share Публикувано Юни 21, 2007 Пиши ме и мен. Аз не съм много по теорията, новините и ревютата, обаче ме сърбят пръстите да ги трепя тия гадини.Вече 9 години трепя гадини, от средата на 1998 насам. Обичам да съм в центъра на събитието и да трепя гадините. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост