Dracstera Публикувано Юни 30, 2013 Report Share Публикувано Юни 30, 2013 Предположих, че проблемът е от там, защото нещо се случва с драйверите ми за видео-то. В момента използвам РС-то със стандарт ВГА видео драйвер, а когато инсталирам драйвера за неговата видео карта а именно, NVIDIA G210 и след инсталацията и рестарта на машината, работи няколко минути и започва много да загрява и се изключва сам, това се случва само за няколко минути. Така в момента не мога да изполвам фактически капацитета на видео картата, а относно съощението, което ми излизаше при включването на лаптопа вече го няма, ако някои има някакви идей нека помага, благодаря Ви предварително. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
as9993 Публикувано Юли 1, 2013 Report Share Публикувано Юли 1, 2013 Преди това инсталирани ли са стари драйвъри, които да не са били премахнати от системата, когато сте се опитали да инсталирате сегашните?Драйвърите, които се опитвате да сложите, актуални ли са и за тази версия на Windows, която използвате? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Dracstera Публикувано Юли 1, 2013 Report Share Публикувано Юли 1, 2013 Честно казано, почти съм сигурен че, може и да има наслагване на драйвери и да съм инсталирал нещо по погрешка, но не съм сигурен, че проблема е от това, все пак изгасва целия лаптоп, без да съм започнал да го натоварвам дори, но вие ако можете да ми дадете съвет, какво да предпприема би било добре. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Dracstera Публикувано Юли 3, 2013 Report Share Публикувано Юли 3, 2013 Някой да има други идей, за случващото се с моя лаптоп.... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юли 3, 2013 Report Share Публикувано Юли 3, 2013 Могат да се проверят какви са температурите (с да речем HWMonitor или AIDA64 Extreme Edition). Възможно е чипът наистина да си прегрява. Ако е така, може да му се наложи посещение в сервиз. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Dracstera Публикувано Юли 4, 2013 Report Share Публикувано Юли 4, 2013 Ще проверя с една от програмите и ще пиша относно резултата. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Dracstera Публикувано Юли 4, 2013 Report Share Публикувано Юли 4, 2013 Теста е направен с VGA драйвера, защото , ако видео картата е с нейния драйвер, се изключваHWMonitor.txt Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Dracstera Публикувано Юли 4, 2013 Report Share Публикувано Юли 4, 2013 Теста е направен с VGA драйвера, защото , ако видео картата е с нейния драйвер, се изключваМисля, че успях да направя теста с програмката и с другия драйвер. Вижте резултатите ! HWMonitor2.txt Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост