Denis Публикувано Август 8, 2007 Report Share Публикувано Август 8, 2007 Добре и като разбереш IP на някой човек какво повече може да разбереш от тези цифри Аз не знам дали може да се провери кой е доставчика на нета. Ако вие знаете ще съм ви благодарен Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
IVAN Публикувано Август 9, 2007 Report Share Публикувано Август 9, 2007 Добре и като разбереш IP на някой човек какво повече може да разбереш от тези цифри Аз не знам дали може да се провери кой е доставчика на нета. Ако вие знаете ще съм ви благодаренОт цифричките, мога да видя доставчика. Но ако си зад прокси - няма да ти го видя. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Denis Публикувано Август 9, 2007 Report Share Публикувано Август 9, 2007 От цифричките, мога да видя доставчика. Но ако си зад прокси - няма да ти го видя.Обясни ми как става ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
IVAN Публикувано Август 9, 2007 Report Share Публикувано Август 9, 2007 Пишеш в Google - Whois IP и ти намира доста сайтове и в тези сайтове, написваш това IP и то ти намира информация от кой доставчик е това IP. П.п. Май и въпроса ти и отговорите ми, се отклоняват от името на темата .... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Гост Blue_Fractal Публикувано Октомври 2, 2007 Report Share Публикувано Октомври 2, 2007 Още не съм го опитала, но вижте това... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
kpp6025 Публикувано Ноември 9, 2007 Report Share Публикувано Ноември 9, 2007 Какво е Skype името което търсиш и кога влиза в Skype.Ако е с реално IP мога да ти кажа дори улицата на която живее.Ако обаче IP не е реално e трудно,дори пoчти невъзможно е да се проследи след рутера. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Филипов Публикувано Ноември 12, 2007 Report Share Публикувано Ноември 12, 2007 Ти да не си от службите че може да кажеш адреса по IP?Всичко е възможно, има пълни логове при съответния доставчик. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
IVAN Публикувано Ноември 12, 2007 Report Share Публикувано Ноември 12, 2007 Ти да не си от службите че може да кажеш адреса по IP?Всичко е възможно, има пълни логове при съответния доставчик. Колко позна и моя адрес Позна града, което и аз го мога.Кача, че за по-големи райони има по-ясни карти Според мен ползва софтуер от типа trace IP, .... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Dijn Публикувано Март 5, 2008 Report Share Публикувано Март 5, 2008 Какво е Skype името което търсиш и кога влиза в Skype.Ако е с реално IP мога да ти кажа дори улицата на която живее.Ако обаче IP не е реално e трудно,дори почти невъзможно е да се проследи след рутера.Имам абонат в Skype, на който искам да разбера IP адреса му или поне доставчика! Много ми е спешно! Благодаря предварително Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
VIS Публикувано Март 8, 2008 Report Share Публикувано Март 8, 2008 Имам абонат в Skype, на който искам да разбера IP адреса му или поне доставчика! Много ми е спешно! Благодаря предварителноЯвно не си потърсил във форума или дори в темата, хората са обяснили как става. Ето аз съм направил и едно клипче като съм използвал програмата Process Explorer.Разбереш ли IP-то веднага можеш да откриеш доставчика му като потърсиш в Google. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
satir Публикувано Юли 10, 2008 Report Share Публикувано Юли 10, 2008 ето какво може да се намери като инфо за софтвисиа.цом : ...не разбрах какво ви нерви, нали е задължителна, обшодостъпна и публична тая информация???както и да е, редактирам поста.... а аз пък не рзбрах за какво аджеба трябва да се открива ип-то на когото и да било? едва ли е за да му се изпратят рози..... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Tragedy Публикувано Юли 10, 2008 Report Share Публикувано Юли 10, 2008 Нещо не схванах смисъла на горния пост... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Petar_kir2000 Публикувано Юли 10, 2008 Report Share Публикувано Юли 10, 2008 ето какво може да се намери като инфо за софтвисиа.цом : Това си е напълно легална и задължителна информация. А ти искаш ли да разкажа за теб???? Адрес/ЕГН/Имена, баба, дядо?А? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ozic Публикувано Юли 24, 2008 Report Share Публикувано Юли 24, 2008 Аз пробвах различните начини, които сте описали, но никой не стана. С E-Mail не стана, защото съм на mail.bg, а там няма история. Опитах с програмите, но пак не стана. На мен IP-то ми трябва в следния случай: имам познат, който ми пише отнякъде, но не казва откъде. Даже пише, че е извън BG, но не вяврам. Искам да разбера откъде пише. Ако някой е разбрал как става номера с ИП-то и го е пробвал да пише. Ще съм благодарен. P.S. Прочетете отговора на VIS. Изтеглих програмата и клипчето, които той препоръчва и разбрах IP-то. После отидох на този САЙТ, въведох IP-то и всичко ми стана ясно . Това е от мен. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ozic Публикувано Юли 25, 2008 Report Share Публикувано Юли 25, 2008 Стана малко объркване. Видях на един абонат IP-то и ми показа, че е в София, а той не бил там. Бил в Англия. Не знам защо стана така. Ако не е с реално IP има ли начин да му разбера координатите? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост