Night_Raven Публикувано Май 19, 2007 Report Share Публикувано Май 19, 2007 Попаднах на тази страничка за DirectX, където ми се обяснява колко превъзходен бил DirectX 10 спрямо по-ранния си събрат - 9. Има и сравнение в долната част на страницата, което ще изнеса тук, за да е по-удобно:http://pics.softvisia.com/design/pics/3677/dx10vs9.JPG(официална извадка) При цялото си желание за манипулация и наглост се чудя как така не са решили да преувеличат съвсем и да направят нещо такова:http://pics.softvisia.com/design/pics/3677/dx10vs9-nr.JPG(лека редакция от моя страна, за да се подсили сарказмът) Или пък нещо такова:http://pics.softvisia.com/design/pics/3677/dx10vs9-2-nr.JPG(отново лека редакция с цел по-виоск саркарзъм) Маркетинговите отдели винаги са ми били много забавни с техните преувеличения и похвати, целящи да заблудят средностатистическия потребител и да изкарат даден продукт едва ли не отживелица/боклук. Забележка: използвал съм Джесика Алба не от желание за злепоставяне, а дори напротив - защото ми трябваше добре изглеждащо лице и усмивка на качествена снимка, която да е в по-голям контраст с другата картинка, за да илюстрира по-добре преувеличаването от страна на Microsoft. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Nicky Публикувано Май 19, 2007 Report Share Публикувано Май 19, 2007 Night_Raven, изнесените от теб напълно достоверни материални, напълно и без никакво съмнение доказват невероятното, смазващо качество и иновация на DX10, пред DX9, което моментално ме кара да форматирам моя хард диск съдържащ Windows XP и безобразния и нискокачествен DX9 и да сложа прекрасната, лека, пълнофункционална и удобна Vista. Night_Raven, благодаря ти за безценното ти мнение, с което просвети мен и целия форум :D Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Tragedy Публикувано Май 19, 2007 Report Share Публикувано Май 19, 2007 Да бе, това ми прилича на една рекалма, която доскоро въртяха по телевизията - "Кремвиршите от месо". След няколко месеца пуснаха друга реклама на същите кремвирши и там казваха "Сега с още повече месо". О Боже, свещена наглост! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
sisosiso Публикувано Май 19, 2007 Report Share Публикувано Май 19, 2007 Боже .... тези наистина ни мислят за идиоти !!!!!! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
A_S_D Публикувано Май 19, 2007 Report Share Публикувано Май 19, 2007 Всякакви гадни номерца има в маркетинага,но за мен най забавния е да изкарат 5 разновидности които не се различават по нищо друго освен по наименованието например прах за пране ариел има незнам си колко вида и основната разлика между тях е че миришат различно Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Diabolik Публикувано Май 19, 2007 Report Share Публикувано Май 19, 2007 OMFG тия сложили снимка, и се мислят за интересни ахахаха, първият момент се запитах, WTF?после си казах - рекламата е страшна сила! общо взето viva marketing sections! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
orion Публикувано Май 19, 2007 Report Share Публикувано Май 19, 2007 основната разлика между тях е че миришат различно Ааа, освен имената сменят и цените Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
A_S_D Публикувано Май 19, 2007 Report Share Публикувано Май 19, 2007 Извинявам се за пропуска и благодаря че ме допълни Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vincenzo Публикувано Май 31, 2007 Report Share Публикувано Май 31, 2007 Боже .... тези наистина ни мислят за идиоти !!!!!!За да го правят това, значи 100% има доста хора, които се връзват. То те MSFT са си направили сметката. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Dr. Epstein Публикувано Юни 7, 2007 Report Share Публикувано Юни 7, 2007 Аха...значи, ако набода един DirectX 10 в снимката на баба ми, ще я видя как е изглеждала в деня на сватбата й.Ако си тресна и на моите снимки DirectX 10, няма да има нужда да се бръсна и директно в сайтовете за запознанства.Пийте само швепс! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост