Jump to content

DirectX 10 vs DirectX 9


Препоръчан пост

Попаднах на тази страничка за DirectX, където ми се обяснява колко превъзходен бил DirectX 10 спрямо по-ранния си събрат - 9. Има и сравнение в долната част на страницата, което ще изнеса тук, за да е по-удобно:

http://pics.softvisia.com/design/pics/3677/dx10vs9.JPG

(официална извадка)

 

При цялото си желание за манипулация и наглост се чудя как така не са решили да преувеличат съвсем и да направят нещо такова:

http://pics.softvisia.com/design/pics/3677/dx10vs9-nr.JPG

(лека редакция от моя страна, за да се подсили сарказмът)

 

Или пък нещо такова:

http://pics.softvisia.com/design/pics/3677/dx10vs9-2-nr.JPG

(отново лека редакция с цел по-виоск саркарзъм)

 

Маркетинговите отдели винаги са ми били много забавни с техните преувеличения и похвати, целящи да заблудят средностатистическия потребител и да изкарат даден продукт едва ли не отживелица/боклук.

 

Забележка: използвал съм Джесика Алба не от желание за злепоставяне, а дори напротив - защото ми трябваше добре изглеждащо лице и усмивка на качествена снимка, която да е в по-голям контраст с другата картинка, за да илюстрира по-добре преувеличаването от страна на Microsoft.

Link to comment
Сподели другаде

Night_Raven, изнесените от теб напълно достоверни материални, напълно и без никакво съмнение доказват невероятното, смазващо качество и иновация на DX10, пред DX9, което моментално ме кара да форматирам моя хард диск съдържащ Windows XP и безобразния и нискокачествен DX9 и да сложа прекрасната, лека, пълнофункционална и удобна Vista. Night_Raven, благодаря ти за безценното ти мнение, с което просвети мен и целия форум

 

:D :D :D

Link to comment
Сподели другаде

Да бе, това ми прилича на една рекалма, която доскоро въртяха по телевизията - "Кремвиршите от месо". След няколко месеца пуснаха друга реклама на същите кремвирши и там казваха "Сега с още повече месо".

 

О Боже, свещена наглост! :)

Link to comment
Сподели другаде

Всякакви гадни номерца има в маркетинага,но за мен най забавния е да изкарат 5 разновидности които не се различават по нищо друго освен по наименованието например прах за пране ариел има незнам си колко вида и основната разлика между тях е че миришат различно :)
Link to comment
Сподели другаде

  • 2 weeks later...

Аха...значи, ако набода един DirectX 10 в снимката на баба ми, ще я видя как е изглеждала в деня на сватбата й.Ако си тресна и на моите снимки DirectX 10, няма да има нужда да се бръсна и директно в сайтовете за запознанства.

Пийте само швепс!

Link to comment
Сподели другаде

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Гост
Отговори на тази тема

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   Не можете да качите директно снимка. Качете или добавете изображението от линк (URL)

Loading...
×
×
  • Създай ново...