ilieva72 Публикувано Май 13, 2007 Report Share Публикувано Май 13, 2007 искам да си направя сайт,който да е само html,и след това,след като го кача го следя,смисал кои влиза,кой какво прави и ако някой пише нещо да се записва във компа ми,ако някой зн как става това да ми помогне Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vesodimov Публикувано Май 13, 2007 Report Share Публикувано Май 13, 2007 Хм. Много странно желание. Или аз нещо не мога да се ориентирам в пространството ... Как така някой да ти пише на сайта ?!? Дай подробности, защото аз съм повече от замислен Според мен тези възможности са характерни за форумите, но остава само да гадая ... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ilieva72 Публикувано Май 13, 2007 Author Report Share Публикувано Май 13, 2007 (Редактиран) ами искам да се записват ИП(не е задължително,просто примерно),какво прави,смисал каде ходи,какво разглежда и всичко това да ми се записва на компа,и искам примерно ако на човека му хареса сайта да ми напише нещо,но само аз да мога да го виждам,смисал не като форум да може да се разгледа,а само аз да мога да чета това което е написал Редактиран Май 13, 2007 от ilieva72 Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vesodimov Публикувано Май 14, 2007 Report Share Публикувано Май 14, 2007 ами искам да се записват ИП(не е задължително,просто примерно),какво прави,смисал каде ходи,какво разглежда и всичко това да ми се записва на компа,и искам примерно ако на човека му хареса сайта да ми напише нещо,но само аз да мога да го виждам,смисал не като форум да може да се разгледа,а само аз да мога да чета това което е написал Лично за мен подобни възможности са непонятни Съжалявам, но не мога да помогна. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
IVAN Публикувано Май 14, 2007 Report Share Публикувано Май 14, 2007 Ако имаш инсталиран сървър на компютъра Ви и там сте качили този сайт в специални .log файлове за записват нещата ( къде по директориите на сайта Ви се разхождат потребители) - за хостовете като .hit.bg това мисля ( не съм сигурен ) е невъзможно ... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост