Jump to content

Моля за информация за съкращение върху записвачка


Препоръчан пост

Здравейте! Искам да попитам за означенията по една записвачка... Значи както на всяка записвачка си пише там CD/DVD -+/RW DL и така нататъка... А странен факт е, че на моята отвън не пише DL а като проверих инфото на компа ми видях, че мога да правя Double Layer DVD-та и CD-та... Е открих го една година след като си купих щайгата :blush: :blush: :blush: :blush: :blush: Ама какво да се прави... Въпроса ми е какво означава BL ? Спокойно, не го пише на моята :giggle: :giggle:
Link to comment
Сподели другаде

Странно. Къде го срещна това? Да не е в някоя ценова листа на някоя фирма, че те повечето са писани от некадърници и грешки има колкото искаш. Да не говорим за разминаванията в означенията - едно и също нещо се съкращава по различни начини при отделни компоненти.
Link to comment
Сподели другаде

Порових се, но единственото, което ми направи впечатление, че всички DVD на които има BL са черни (BLACK). :giggle:

Меже да е тъпо, но смислен израз или функция на това BL не намерих! Съжалявам!

Link to comment
Сподели другаде

Ами видях го върху записвачката на моя приятелка... Компютъра и е от чужбина и в книжката не пише... Поне не сме видели това съкращение... Мислихме си да не е за "labeling" или както се вика там за принтиране директно върху дискове... Щото има инсталирана такава програма... Само дето колкото и да се мисля за това "ВL" нищо не ми идва на ум... А както казах на моята даже и не и пише отвън че е с "DL". А го пише точно след всичките тези CD/DVD...RW-+.>DL и след това цапнато едно BL... Ако някой знае може да каже :)
Link to comment
Сподели другаде

Тъй като записвачката не е моя трябва да попитам за модела... Иначе надписчето съдържащо BL е факт... Видях го с очите си :) А това SW-BL какво означава? Простете невежеството ми...
Link to comment
Сподели другаде

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Гост
Отговори на тази тема

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   Не можете да качите директно снимка. Качете или добавете изображението от линк (URL)

Loading...
×
×
  • Създай ново...