Jump to content

Проблем с Openads


Препоръчан пост

Днес си свалих програмата от офоциалният им сайт, разархивирах я и я качих на сайта. Общо взето се оправих с инсталациите и другите неща, и понеже не знам точно как се борави изчетох упътванията в сайта и по тях се водих. Почти всичко изчетох от упътванията, стъпка по стъпка следях всичко но нищо не направих... Банерът го открива, даже в горната част ми го показва, нещо като демо май, с линкът за да отчете клика и т.н.(в смисъл не е директен към някой страница).

Искам да показва само банер на едно място, като го лимитирах до 2000 импресии(все пак е пробен, само искам да видя дали ще работи). Напълно не съм следвал описанията само в моменти, когато е споменато да се направи верига(в смисъл ако този банер не работи съм задал да не показва нищо). Сигурен съм че всичко е свързано помежду си(Publishers - Zones - Banners), задавам да се генерира кода, като да се отваря в нова страница, но на Source съм го оставил празно, защото не разбрах точно за какво е.

Някой работил ли е с това чудо и може ли да ми помогне. Ако има въпроси ще отговарям, предварително се извинявам за оскъдната информация, но всичко е както трябва мисля и не знам къде може да е проблема, ако е наложително разбира се мога и да публикувам нещата стъпка по стъпка ;) .

 

Линкът към банерът работи, копирал съм го за да няма грешки, също и съм го проверил съм го и от самата програма(имаше някъде да се види банера), пък и в горната лява част(не точно при менютата, а на бялата част от страницата) се вижда както казах с кода и т.н. Искам да го сложа в SMF форум, но съм сигурен, че не е там проблема, защото пробвах и на IPB 1.3, както и на обикновен php файл.

 

ПП: :help:

Link to comment
Сподели другаде

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Гост
Отговори на тази тема

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   Не можете да качите директно снимка. Качете или добавете изображението от линк (URL)

Loading...
×
×
  • Създай ново...