Jump to content

Приказка в картинки


vesodimov

Препоръчан пост

Драги ми читателю, радостен съм, че в този забързан и сложен свят намери време да разлистиш / натиснеш копчето / тази приказка. Защото тя ще те дари с много знания и ще ти отвори гуреливите очи към пътя, истината и живота ...

 

Сигурен съм, че от доста време те терзае една мисъл. Не ти дава мира дори когато с бира в ръка гледаш финала на Шампионската лига. Витае в съзнанието ти дори когато в петъчния следобед стоиш на работното си място и спрягаш възможностите за предстоящия уикенд ... Въпросът е толкова глобален, колкото и сериозен.

 

Въпросът е : ОТ КЪДЕ, ПО ДЯВОЛИТЕ, ПРОИЗЛИЗАТ ИМЕНАТА НА БОНБОНКИТЕ ММ ???

 

Да ! Бонбонки като тези http://www.softvisia.com/users/vesodimov/mm/mm_nachalo.jpg

 

Но ... поспри, сърце ! Млъкни, уста !

 

Аз не мога повече да държа мъдростта ми да бушува в мен. Затова ще ви разкажа една история.

 

Имало едно време ... един град Севлиево . Голям град ... с големи хора. Само веднъж да дойда - само туй ми и зора ...

 

Та живели в този град момък на име Милен http://www.softvisia.com/users/vesodimov/mm/milen.jpg и мома на име Мирето http://www.softvisia.com/users/vesodimov/mm/mireto.jpg . Мирето била мома китна и кръшна. И не само това, ами била и известна и всички искали да се снимат с нея http://www.softvisia.com/users/vesodimov/mm/mitero_izvestna.jpg . Дори можела да кара мотор http://www.softvisia.com/users/vesodimov/mm/mireto_na_motor.jpg . И както се случва в такива съдбоносни моменти съдбата ги срещнала / Миленчо щипнал Мирето по бузките / и те се харесали от пръв поглед http://www.softvisia.com/users/vesodimov/mm/pogled.jpg ! За Мирето Милен бил готов на всичко. Дори в моменти на умопомрачение й свирел на саксофон http://www.softvisia.com/users/vesodimov/mm/milen_na_sax.jpg. Но това не стигало ... За Мирето Милен обличал познатите ви дрехи http://www.softvisia.com/users/vesodimov/mm/Star_MMars.jpg и я защитавал от натрапници - милионери. Но най - много двамата обичали да ходят на кино и да гледат хорор http://www.softvisia.com/users/vesodimov/mm/na_kino.jpg и на концерт на Еминем http://www.softvisia.com/users/vesodimov/mm/mm_eminem.jpg . Даже от тогава тръгнала приказката : ММ на Еминем ! Както и да е. Историята познава и по - тежки случаи.

 

Тяхната привързаност била толкова дълбока, че след време се http://www.softvisia.com/users/vesodimov/mm/wedding.jpg. Тогава се сбъднала и моминската мечта на Мирето - да се качат в собствената си http://www.softvisia.com/users/vesodimov/mm/mm_kola.jpg и да отпрашат към http://www.softvisia.com/users/vesodimov/mm/ruse.gif .

 

Сега стана ли ви ясно, че бонбонките ММ

всъщност са кръстени на Мирето и Милен ?!?

Link to comment
Сподели другаде

Весо, от името на двете http://www.softvisia.com/users/vesodimov/mm/mm_nachalo.jpg искам искрено да ти каза http://img91.imageshack.us/img91/6131/mercibigfl5.jpg за страхотната http://img91.imageshack.us/img91/2674/kinderdb2.jpg, която си направил! И да кажа, че:

 

Със страхотно http://img100.imageshack.us/img100/250/pleasureim7.gif и нетърпение очакваме да се

 

http://img208.imageshack.us/img208/8229/vidimxa8.jpg (да се чете видим), да http://img219.imageshack.us/img219/7539/hapnemmu5.jpg (да се чете хапнем) заедно, да http://img170.imageshack.us/img170/5240/piinemvu4.gif, много да се http://img208.imageshack.us/img208/6866/zabalqvamept3.jpg, а накрая и да се http://img208.imageshack.us/img208/3272/snimame1xk5.jpg http://img219.imageshack.us/img219/7619/snimameub8.jpg.

Link to comment
Сподели другаде

Хе Хе Хе Хе Хе :OK: "Няма достатъчно балончета момчета (и момичета)"

Страхотна тема се заформя тук :bravo: Наистина успяхте да разведрите малко иначе сивото ми ежедневие. :yeah:

Сигурна съм че приказката има продължение, но мен хич ме няма в измислянето на сценарий или поне не и точно на този етап ;)

П.П: От толкова много лакомства с преобладаващ шоколад, ами.... мммм мисля да отида да си купя едно млечно шоколадче http://rjg42.tripod.com/blog/Milka.jpg

Редактиран от SURF_lady
Link to comment
Сподели другаде

Радвам се, че това начинание ви харесва. Докато чета вашите мнения си тананикам песен, в която се пее :

 

6 http://www.softvisia.com/users/vesodimov/stih/koko6ka.jpg http://www.softvisia.com/users/vesodimov/stih/noj.jpg http://www.softvisia.com/users/vesodimov/stih/vino.jpg

Link to comment
Сподели другаде

  • 2 weeks later...

Е, Весо направо ме разби. Страхотна идея!

А песента............

От мен продължението:

http://gallery.slovar.org.uk/data/media/63/P1300673.jpg- Да се чете като цял стих от песентта./ 4 думи/ :yeah:

Link to comment
Сподели другаде

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Гост
Отговори на тази тема

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   Не можете да качите директно снимка. Качете или добавете изображението от линк (URL)

Loading...
×
×
  • Създай ново...