Castigado Pantockrator Публикувано Април 27, 2007 Report Share Публикувано Април 27, 2007 Интересува ме някой има ли впечатление от качеството на хост на Tophost.bg. Като гледам дават прекалено добри условия (за 4.80 лв / месец - 4000 MB пространство 100 GB трафик 10 бр. хоствани домейни Неограничен брой ел.пощи Неограничен брой MySQL Контрол панел cPanel) cPanel 10 Apache 1.3.x MySQL 4.1.x, MySQL 5.0 PHP 4.4.x, PHP 5.0 75 mbps международен / 600 mbps пиърингИзглежда добре и ако някой е ползвал техни услуги ще е полезно да каже как е. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Tragedy Публикувано Април 27, 2007 Report Share Публикувано Април 27, 2007 Не съм ползвал услугите им, но ще ти кажа нещо, което се надявам да ти е от полза. Преди известно време се интересувах от офертите на друг хостинг. Обаче пакетите, които предлагаха, бяха малки и ги попитах дали правят индивидуални оферти и им казах какво искам. Казаха ми цена, която беше няколко пъти по-скъпа от цената, която бих заплатих, ако купех няколко хостинга наведнъж, за да покрият нуждите ми. Когато ги попитах защо е така, те ми казаха, че реално клиентите им не ползвали повече от 10% от предлаганата услуга и не натоварвали много сървърите им, но явно аз съм щял да ги натоваря и затова надуха цената. С цялото това нещо исках да ти кажа, че една хостинг компания може да ти обяви и 10 терабайта трафик и 100 гига място, но ако решиш да ги използваш напълно ще трябва да си доплатиш или ще ти спрат хостинга и ще ги кажат, че не могат да ти поддържат сайта. Евтин и много долен номер, но да не забравяме къде живеем. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vesodimov Публикувано Април 27, 2007 Report Share Публикувано Април 27, 2007 http://fhhost.com/index.php Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Castigado Pantockrator Публикувано Април 27, 2007 Author Report Share Публикувано Април 27, 2007 Ясно ... Благодаря ви! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
RMPG Публикувано Април 29, 2007 Report Share Публикувано Април 29, 2007 Ще ти кажа, че това са една страхотна хостинг компания! В момента ползвам услугите им и съм на най-евтиният хостинг. Ползвам услугите заедно с този домейн, плащам 18.60 лева на година, от това по-добре... здраве му кажи! До сега само 1 път е имало проблем и мисля, че е нормално защото тогава правеха ъпгрейд на сървърите. Мога да те убедя в качеството на TopHost.bg! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
bat-stan Публикувано Юни 1, 2007 Report Share Публикувано Юни 1, 2007 Ако не те бърка това, че хостинга ти може да не работи 2-3 дена в годината, офертата е добра. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост