halachev Публикувано Февруари 26, 2007 Report Share Публикувано Февруари 26, 2007 Здравейте! Днес вентилатора на видео картата започна да бучи странно и реших да го сменя понеже имам резервен. Свалих стария, почистих видео картата от прах и изчистих старата термоконтактна паста за да сложа нова. Сложих пастата, монтирах новия вентилатор и всичко беше готово. Като стартирах компютъра екрана, който ми се появи не беше нормалния, беше запълнен с цветове и неразчетими символи и това се появява само при началното зареждане на компютъра, при биос екраните. В Windows всичко си е нормално. Вероятно съм наранил видео картата... :'( Какво да направя? Дали в някой сервиз ще могат да поправят грешката ми? ПС: Видео картата ми е ATI Radeon 9200, 128MB DDR, DVI, TV Out, AGP8x/4x Моля ви, дайте съвети! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Филипов Публикувано Февруари 26, 2007 Report Share Публикувано Февруари 26, 2007 Извади я и пак я вкарай в слота. Ако не се оправи - решението го знаеш. В сервиз. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
halachev Публикувано Февруари 28, 2007 Author Report Share Публикувано Февруари 28, 2007 (Редактиран) Пробвах и двете възможности и резултат няма. В сервиза казаха, че няма какво да се направи по видео картата. Явно ще си карам така Редактиран Февруари 28, 2007 от halachev Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
beron Публикувано Март 16, 2007 Report Share Публикувано Март 16, 2007 Здрасти. Мисля си, през лятото имах подобна случка. Иначе напълно зрдава карта. Видеопроцесора не интерпретира правилно сигнала генериран от БИОС-а. Ако ти се занимава пробвай да реснеш С-МОС-а. Нядавам се да знаеш как. Успех. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост