Jump to content

ТЪРСЯ Text to JPG,GIF,TIFF converter


Препоръчан пост

Преди време търсих как или с какво мога да гледам текст записан на CD, на обикновен DVD-Pleayer към TV и намерих това - ABC Amber Text2Image Converter - . Тази програмка, обръща текстов документ примерно Word или HTML в BMP, WMF, EMF, ICO, JPG, GIF, PNG, TIFF, PCX, PCC, DCX, PBM, PGM, PPM, TGA, VST, AFI.

Една книга - текст, направих на JPG и плеара ги показа като снимки. След това ги направих на клип и беше много атрактивно. Целта ми е да може някой който нямя компи да чете тексове които свалям от нета и да не се налага да ги принтирам.

Много е добро за тази цел но намерих версия само за 30 дни. Проддължавам да търся тази или др. подобна но... http://smilies.vidahost.com/contrib/geno/wink.gifhttp://smilies.vidahost.com/contrib/geno/wink.gifhttp://smilies.vidahost.com/contrib/geno/wink.gif

Много ми е важно и затова моля за помощ. http://www.clicksmilies.com/s1106/trave_abc/smilie_h.gifhttp://www.clicksmilies.com/s1106/trave_abc/smilie_e.gifhttp://www.clicksmilies.com/s1106/trave_abc/smilie_l.gifhttp://www.clicksmilies.com/s1106/trave_abc/smilie_p.gif

 

Ако някой знае нещо което може да ми помогне, моля да го сподели.

 

 
Link to comment
Сподели другаде

Една безплатна алтернатива:

Text to Pic Creator

 

Text to Pic Creator ви позволява да създадете битмап изображение от всеки текст, който въвеждате. От настройките можете да определите шрифта, размера, цвета на буквите и на фона и след това да копирате резултата в клип борда или да го съхраните, като картинка в избрана от вас директория. Всеки потребител може да намери приложението на програмата според конкретните си нужди.

 

Изисквания: .NET Framework

 

Успех!

Link to comment
Сподели другаде

Здравейте и от мен.

Аз пък търся програма с която да мога да превърна снимките направени с FastStoneCapture в текст, т.е. снимам някакъв списък на песните от произволен албум и искам да мога да правя разни неща с него, например в Word-а - увеличаване, намаляне, корегиране и т.н.

Link to comment
Сподели другаде

Знам, че ABBY Fine Reader ще ти помогне със сигурност, но е платена. Надявам се някой да даде алтернатива.

 

Страхотна програма. Пробвах и Abbyy PDF Transformer 2.0, още по проста. За жалост са пробни, на 15 дни...

Link to comment
Сподели другаде

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Гост
Отговори на тази тема

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   Не можете да качите директно снимка. Качете или добавете изображението от линк (URL)

Loading...
×
×
  • Създай ново...