Jump to content

North Co. - Сайт за лично творчество


Препоръчан пост

Всичко започна с една идея с приятел да публикуваме личните си творби в нета. Не бяха нещо интересно, но какво да ни правиш - желание имахме. И естествено направих и форум по - късно(тогава беше започнала манията всеки да си има по няколко форума). По - късно се разпадна, въпеки това, аз направих друг и трябва да кажа едно "тенк ю" на Милен, за това, че ми помогна много, като ме насочи за някои неща , а и подкепата е нещо много важно, още веднъж мерси =) .

 

По - късно, почнах нещо като "страничен проект" с един приятел - форум за личното творчество,. Наистина имало е и по - добра структура за такова нещо, но го направихме и на английски език. Макар и да беше изтрит още преди да сме поканили някой, желанието ми остана. Даже се бях опитал да сложа две секции във моя форум след време.

 

Но не беше нещо интересно. По - късно си заговорихме с една приятелка(Сирийн), и тя ми каза за нейната идея за лично творчество и т.н. Разбирате колко ми допадна идеята, най - малкото като се оптвах да направя нещо такова. Е, сам човек не успява, хората са си го казали. Но запретнахме ръкави двамата, измислихме нещата, и направихме секциите. И така, от форум на всякаква тема, обърнахме внимание върху личното творчество. Разбира се, старите неща се запазиха, така че има и други секции(въпреки че ги намалихме), но все повече се стараем да акчентираме въху тази идея. Защото във някои форуми съм виждал много, ама наистина много талантливи хора, наистина не съм голям разбирач и критик, но страшно много съм им се радвал. Пък и целта ни, освен(ако мога така да се изразя) да дадем място за лична изява, е и да си помогнем взаимно. Идеи, предложени, критики и т.н. Все пак без насоки и напътствия е много по - трудно ;) .

 

И така, с разрешението на Милен(за което имам да го черпя) искам да ви покажа http://www.north-co.net - място за лично творчество, където освен, че можеш да чуеш мнения и предложения, може и да те насочат. Ще съм благодарен, на всеки, който дойде - все пак не всички сме достатъчно добри да дадем добър съвет един на друг, макар, че се стараем максимално да си помагаме :) .

 

Наистина, тепърва прохождане, не сме много, но се стараем ;) . Ще се радваме с Теди(Сирийн) да чуем предложения, критики, идеи и т.н. - всичко, което можем да оправим или да доизпипаме, така, че да стане по - добре :) .

Link to comment
Сподели другаде

Привет и поздравление за това чудесно начинание. Идеята страшно ми допада и се радвам, че сте запълнили тая "ниша".

Впечатление 1 : сайтът се зарежда страшно бързо.

Впечатление 2 : изработката на сайта е просто перфектна. Няма нищо излишно и в същото време има много неща.

 

Като начало - толкова. Лично аз ще разгледам подробно и ще докладвам :giggle:

Link to comment
Сподели другаде

За мен това е невероятно форумче, което с удоволствие посещавам и му се наслаждавам. Сред такива млади и усмихнати хора се чувствам и аз млад и много усмихнат :))))

 

Препоръчвам ви го горещо, защото е винаги свежо, забавно и развлекателно.

Link to comment
Сподели другаде

Мерси много за добрите мнения :) . Радвам се че ви е харесал сайта(е, засега май е по - точно да кажем форума). Стараем се да направим това местенце в интернет пространството добро на външен вид, vesodimov радвам се, че ти е харесал скина =) .

Иначе Милене ти си си млад по душа, винаги се радваме да има печен човек като тебе сред нас ;) .

Link to comment
Сподели другаде

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Гост
Отговори на тази тема

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   Не можете да качите директно снимка. Качете или добавете изображението от линк (URL)

Loading...
×
×
  • Създай ново...