Jump to content

Искам да си купя МР3 плеър...


Препоръчан пост

Нищо лично против никого, но такива боклуци не бих вземал и за без пари. Сайтът е ужасен, сякаш са го правили хора, които едва са завършили 6-7 клас. Безхаберието лъха от сайта - направен колкото да не е без хич.

Самите плеъри, като гледам, се различават единствено по "другите функции" и са на USB 1.1, което е просто гавра с потребителя. Това е по-старият стандарт, който (както поне си го и пише) е доста бавен. PriVileg, Sang, Neo, Daisy - тези толкова култови "оригинални" марки винаги са ме вепчатлявали. Всички те са идентични като хардуер, само марката им е различна, та хората да си мислят, че имат избор. Утре може и аз да си направя моя "марка" - поръчвам "нещамповани" плеъри от Китай или Турция и поръчвам да им лепнат табелка NRTech и воала - имаме си нова марка.

Съветът ми е да не припарваш до тези марки ако държиш на качеството. По всяка вероятност ще свирят лошо и ще са ала-бала. Дори и като хардуер да са на задоволително ниво, то на софтуерно вече ще е кошмар. На тези прекрасни марки фърмуеърът може да им се скапе ей така и плеърът отива на кино, а не се знае дали плеърът има опция за ъпдейт на фърмуеъра и ако има, дали ще успееш да намериш фърмуеър.

Това са плеъри еднодневки. Евтиното излиза скъпо.

Накратко: ако не те бърка бавния трансфер и въобще не ти пука за качеството, можеш да се спреш на тези. Лично аз не бих ги купил, освен ако не са опрели пистолет до главата.

Link to comment
Сподели другаде

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Гост
Отговори на тази тема

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   Не можете да качите директно снимка. Качете или добавете изображението от линк (URL)

Loading...
×
×
  • Създай ново...