tarapo Публикувано Декември 28, 2006 Report Share Публикувано Декември 28, 2006 Помощ момчета. Хич и хабер си нямам как се прави ткова нещо, не че имам и как се прави и друго подобно, та за това моля някой който е в час как се правят тези неща да види този магазин ---> www.trucchimagici.it и да ми каже може ли да се направи. Тъй като аз съм си "магче" по професия искам да направя нещо такова, да си кача клипчетата и после като бъде платена символичнта цена за разкритието на номера чрез системите за плащане чрез крдитни картри или както там имате някакво решение да си го сваля директно платилия го. Идеи и оферти на tarapo@mail.bg или тук. Предварително благодаря н отзовалите се. Весели празници!!! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vesodimov Публикувано Декември 28, 2006 Report Share Публикувано Декември 28, 2006 Чичко Гутъл извади интересни неща едно от които е ТОВА Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Nav Публикувано Януари 5, 2007 Report Share Публикувано Януари 5, 2007 За онлайн магазини за сега само това намерих, надявам се да се ти от полза:osCommerceZen CartCubeCart Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
tarapo Публикувано Януари 8, 2007 Author Report Share Публикувано Януари 8, 2007 Благодаря много за отзивчивоста ви момчета, но мисълта ми бе ако някой от вас, нас, тях е в състояние да напрви(изработи подобно нещо без да правя това в англия бейрут или бахамите ) а тук - някой който е в час и се нагърби да го изработи и се споразумеем за цената на драго сърце бих поговорил с този човек или тези хора. Още веднъж Ви благодаря - това наистина са полезни нещица Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
coveka Публикувано Юни 17, 2007 Report Share Публикувано Юни 17, 2007 Книжка си купуваш и четеш,в тая дето я имам има точно пример със изработка на онлайн магазин,ама докато стигна до там ще мине време... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Castigado Pantockrator Публикувано Юни 17, 2007 Report Share Публикувано Юни 17, 2007 Ако те устройва цена около 150 € казвай да действаме.TODO PC Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост