coojoe_213 Публикувано Декември 24, 2006 Report Share Публикувано Декември 24, 2006 Здравейте на всички, имам един въпрос, относно моята видео карта(radeon x550). Онзи ден си преинсталирах Windows XP Pro, след което си инсталирах някои игри и какво да гледам графиката ми не е същата както беше преди и другото основно нещо е ,че когато стартирам някоя игра много често ми забива и ми излиза съобшение от самата видео карта (we sorry....don't send или send). Гледах настройките на видео картата, рових се, но се влоши още повече. Когато ги разбутах, дадох default, за да се обновят такива каквито са, но не стана така както беше. Ако някой е имал подобен проблем нека ми пише. Благодаря Ви! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Slammer Публикувано Декември 28, 2006 Report Share Публикувано Декември 28, 2006 Какви драйвери инсталираш за видеокартата - официални (версия) или неофициални (примерно: Omega-та)?Иначе това досадно съобщение може да се махне. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
coojoe_213 Публикувано Януари 29, 2007 Author Report Share Публикувано Януари 29, 2007 Здравей. Използвам единствено оригинални драйвери. Не че не се вижда добре, но предполагам, че щом има настоики би трябвало да се вижда и много по-добре. Все пак , ако някой може да ми прати настройки за radeon x550, много бих се зарадвал. Мерси. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Tragedy Публикувано Януари 30, 2007 Report Share Публикувано Януари 30, 2007 Защо не пробваш преди това с най-новите драйвери за видеокартата си? А ако не стане ще изровим примерни настройки. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
coojoe_213 Публикувано Февруари 6, 2007 Author Report Share Публикувано Февруари 6, 2007 Ами аз пробвах един път с моите настройки, обаче незная как трябва да са и картината ми стана ''матирана''. И от тогава не пипам сам, а то няма и кой друг де. Аз в момента съм с настриките, които са на defaut. Но мисля, че трябва да може да се наместят. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Tragedy Публикувано Февруари 7, 2007 Report Share Публикувано Февруари 7, 2007 А пробва ли да изтеглиш последните драйвери от сайта на фирмата производител? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
IVAN Публикувано Февруари 7, 2007 Report Share Публикувано Февруари 7, 2007 Ако неможеш да намериш драйвари, ще се опитам да ти метна некъде диска ми с драйвари .. защото и аз съм съшата карта Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
coojoe_213 Публикувано Февруари 7, 2007 Author Report Share Публикувано Февруари 7, 2007 Здравейте. Защо да са ми драйвери от официалният сайт. Не съм пробвал, но мисля че няма нужда. Аз просто искам някой, който има такава карта или си има представа от този модел карти,да ми даде настройките. Примерно Тragedy, много добре е дал инструкции за настройките на NOD 32. Аз нещо такова искам. Тя картината що-годе бива, ама съм сигурем, че може и по- добре. Тя сега е с настройки на defaut. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Mr.TECHNO Публикувано Февруари 9, 2007 Report Share Публикувано Февруари 9, 2007 имам такава карта с омега драйвери съм малко по-трудно се слагат де , но нямам грижи на този чипсет не се държат добре драйверите от каталист 6.0 нагоренай-добре работят rad_w2kxp_omega_2687.exe след инсталиранет , следва рестарт и после понякога на някой производители все пак иска ръчно да покажеш папката където са драйверите ( c:\program files\radeon omega drivers )и да покажеш точния модел някои произвдители като асус - можеше дасе модне като x600 Аз нямам проблеми с тази карта после от настройките на 3D & OpenGL избирам Custom settings и от там давам всичко на performansт.е ( antyaliasin , Antisorpin- OFF , и останалото Best Performans ) Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост