Jump to content

Бахти.инфо Форумът


Препоръчан пост

http://forum.bahti.info/bahti_logo.jpg

URL: http://forum.bahti.info/

 

Беше лятото на 2006та. Късен следобед. Те мислеха...

 

Чудеха се: "Бахти, кво да е тва име, ****...". В този момент прозряха мъдростта, в на пръв поглед, просто изглеждащите си мисли и казаха: "Нека бъде Бахти". И беше Бахти, тоест е.

 

Така общо взето се появи идеята за Bahti Team-а, чиито членове сме аз и още едно момче - Jorku. Все пак, както често ни казват в училище - можем и повече, а като сме двамата можем и още повече...

 

Общо взето форумът беше създаден с цел да запълни онази интересна част от времето ни, в която умирахме от тъпня и се чудехме каква глупост да направим. В първите няколко седмици не се получи кой знае какво, но в един момент на едно място се събраха всичките ни приятели и вече всичко е съвсем друго.

 

В структурата на форума няма нищо особено, като по интересни са няколко раздела и категории, които мисля, че са по-новаторски. Такива са разделът Бахти Общност, където е отделено място всички да пишем за себе си, за да можем да се опознаем по-добре, а също и категорията Майка България. В тази категория сме включили информация и материали за събитията, случващи се около страната, историята на България, нейната природа и великите личности, които е родила, а също и за културата и образованието в нея. Въпреки че бях много ентусиазиран за развитието на тази част от форума, тя не се разви особено, понеже регистрираните в момента хора не проявяват силен интерес. Надявам се това да се промени за в бъдеще обаче... :) Имаме си и нечовешкото бахти стихотворение на форума... :D

 

Към форума също пуснахме и торент тракер, URL: Comablack.ORG

 

Общо взето това е за форума. Искам само да благодаря на Tragedy за предоставеното поле за изява, а също и на Merlin Of The Lake, който направи страхотното ни лого!

Link to comment
Сподели другаде

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Гост
Отговори на тази тема

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   Не можете да качите директно снимка. Качете или добавете изображението от линк (URL)

Loading...
×
×
  • Създай ново...