Castigado Pantockrator Публикувано Ноември 30, 2006 Report Share Публикувано Ноември 30, 2006 Заглавието :Iskam Pomo6t Подзаглавие:Helpnete mi da si napraa FORUM Съдържание: Ako moje nekoi da mi helpne 4e mi trqbva da si napravq forum zaradi bass.AKo ima nqkoi da znae kak da mi kaje pls.Blagodarq predvaritelno Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vesodimov Публикувано Ноември 30, 2006 Report Share Публикувано Ноември 30, 2006 Нищо лично, ама датата е пълна с такива . Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Декември 1, 2006 Report Share Публикувано Декември 1, 2006 Заглавието :Iskam Pomo6t Подзаглавие:Helpnete mi da si napraa FORUM Съдържание: Ako moje nekoi da mi helpne 4e mi trqbva da si napravq forum zaradi bass.AKo ima nqkoi da znae kak da mi kaje pls.Blagodarq predvaritelno В такива моменти се чудя дали да се смея или да плача. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Българче Публикувано Декември 1, 2006 Report Share Публикувано Декември 1, 2006 Аз пък бих му помогнал ... ама ей тай да му дам некой линк към фрий хост и да са опраа нататък ... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Castigado Pantockrator Публикувано Декември 1, 2006 Author Report Share Публикувано Декември 1, 2006 Ама ти сериозно ли мислиш, че като му дадеш линк ще се оправи сам? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
mireto Публикувано Декември 1, 2006 Report Share Публикувано Декември 1, 2006 Има толкова смешни заглавия и толкова неграмотно пишещи в другия форум (в други форуми), защото на останалите потребители там това не им прави впечатление, те го толерират по един или друг начин, защото четат такива мнения, помагат на потребители с такива запитвания. Има латиница, правописни грешки и идиотски български език, защото модераторите на тези форуми не се занимават с това, защото това не е приоритет. Иначе неясни заглавия и тук се срещат (докато не ги срещне модерато, за да ги оправи), за мое и на останалите модератори щастие, латиница се срещата само ЛС-та и то много рядко и дори и някой да е забравил, че се пише на кирилица, го редактираме достатъчно бързо. Просто някои неща, за да изглеждат добре, се налага да им се отделя внимание и грижа, иначе става грозна работа. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
deyan Публикувано Декември 1, 2006 Report Share Публикувано Декември 1, 2006 Аз пък бих му помогнал ... ама ей тай да му дам некой линк към фрий хост и да са опраа нататък ... Проблема не е в това да намери помощ! Вероятно някой му е помогнал. Но си представи, че това дете ходи на училище, което се финансира от нашите данъци. Но и това не е хич, ама хич фатално. А му преподава и учителка. Тя дали няма нещо общо? Но дали пък той желае да научи нещо и да пише като хората та после да не му се присмиват в разни форуми? Пък и родителите дали упражняват някакъв контрол? Ето стигнах до една доста наболяла, актуална с днешна дата тема! Но според мен това явление е не е феномен, а е причинено от много фактори освен гореизброените.Ужас хора! Положението е трагично. За мен два пъти повече, защото съм "първокласник"! Но Бога ми няма да допусна такова нещо! ВЕравйте ми! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Tragedy Публикувано Декември 1, 2006 Report Share Публикувано Декември 1, 2006 В крайна сметка образованието зависи от родителите и от това, как ще насочат децата си. Ще си позволя да използвам този примери и за форумите - зависи как се "възпитат" потребителите. Всеки се опитва да даде свобода на потребителите си, за да се чувстват те спокойни, но някои наистина прекаляват. Въпроса е да се намери онзи баланс, който ще позволи спокойно общуване, но също така ще запази качеството. А иначе това, което чета в първия пост е супер cool езика, на който се говори в момента )) Ще взема да издиря други подобни теми, за да се посмеем. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Българче Публикувано Февруари 21, 2007 Report Share Публикувано Февруари 21, 2007 Шшшш ей,не преминавайте към образованието.Детето иска да си направи форум ако все още не се е отказало. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Tragedy Публикувано Февруари 21, 2007 Report Share Публикувано Февруари 21, 2007 То хубаво иска, ама нека да положи малко усилия поне Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Българче Публикувано Февруари 21, 2007 Report Share Публикувано Февруари 21, 2007 Ем ... може да е положил необходимите за него и да му се е изчерпал физическия капацитет.Неможе всеки да е като нас.Пък и в крайна сметка като са сетя,че сам съм чел насам натам из М-р Гугъл направо ми призлява като са сетя какво нещо съм изчел. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Tragedy Публикувано Февруари 21, 2007 Report Share Публикувано Февруари 21, 2007 Да, ако е почел и опитал - с радост ще помогнем, но като му гледам темата май нищо не се е опитал, даже и да се научи да пише грамотно Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Българче Публикувано Февруари 21, 2007 Report Share Публикувано Февруари 21, 2007 Имам преложение.Темата или да са затвори или да са изтрие,щото много спам ще стане ми се струва Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост