Jump to content

Наръчник за конфигуриране и използване на Mozilla Firefox 2.0 Final

Препоръчан пост

On 5/13/2012 at 3:01 PM, Night_Raven написа:

Не използвам Mozilla Firefox, така че леко до налучкване ще прибягвам. Ако имаш някакви добавки, опитай да ги спираш една по една, да рестартираш браузъра и да тестваш дали все още ще има проблем.

Ок,за това не се бях сетил :) ще го пробвам и ще пиша какъв е резултата :)

Сподели другаде

• 3 weeks later...

Здравейте!

Искам да попитам коя от опциите е правилната настройка,по който Firefox да се свързва с интернет,при положение,че не използвам прокси.?

1.Пряко свързване с интернет,

2.Автоматично откриване на прокси в мрежата,

3.Използване на системните настройки за прокси

Версията на Mozilla-та ми- 11.0,

http://www.picvalley.net/u/2381/161604439438207462713384619168v0eihafjuMVMesx2QeD.JPG

Сподели другаде

Ако нямаш въведен адрес за прокси в мрежовите настройки на Internet Explorer, то няма и значение дали ще използваш "Пряко свързване с Интернет" или "Използване на системните настройки за прокси".
Сподели другаде

Здравейте отново!

Пробвах предложението на Night_Raven да изключвам добавките една по една,но нямаше никакъв резултат. :sad:

Някакви други идей относно моя проблем защото аз вече забих.

Сподели другаде

На този етап нямам друго предложение освен да деинсталираш браузъра, да изтриеш папката му в Application Data и да го инсталираш отново. Тествах го набързо под виртуална машина още предишния път, но всичко беше наред. За жалост не го ползвам браузъра, за да дам някаква по-конкретна идея.
Сподели другаде

On 6/1/2012 at 7:16 AM, Night_Raven написа:

На този етап нямам друго предложение освен да деинсталираш браузъра, да изтриеш папката му в Application Data и да го инсталираш отново.....

По този начин оправих доста проблемите,които имах с Mozilla,като изтрих дори и папките намиращи се в регистрите. Моята препоръка е да преминеш на версия 11.0,като я изтеглиш от официалния сайт -->> ftp://ftp.mozilla.org/pub/mozilla.org/firefox/releases/ .

Сподели другаде

• 1 month later...

Здравейте. Аз съм начинаещ по отношение на компютрите и искам да задам елементарен за вас въпрос, но за мен е голям проблем. Надявам се някой да отговори :).

Въпросът ми е следният: работя с уиндоус екс пи, модзила. Когато отворям модзилата и искам да ми се отвори даден адрес, в лентата, в която се пише, ми се появява стрелка-за да ми тръгне търсенето трябва да я натисна и тогава тръгва търсенето. Как да направя така, че търсенето да става веднага с натискане на ентер, а не на тази стрелка ? Благодаря предварително.

Сподели другаде

Курсора трабва да ти мига в адресната лента (там където пишеш адреса, на който искаш да отидеш). Натискаш 'Enter' и си готов.

Същото важи и за всеки друг браузер.

Сподели другаде

• 1 month later...
  On 6/1/2012 at 7:16 AM, Night_Raven написа:

На този етап нямам друго предложение освен да деинсталираш браузъра, да изтриеш папката му в Application Data и да го инсталираш отново. Тествах го набързо под виртуална машина още предишния път, но всичко беше наред. За жалост не го ползвам браузъра, за да дам някаква по-конкретна идея.

Night_Raven ти беше прав! Благодаря ти! :)

Бях пропуснал да изключа една от добавките (FoxTab).След като я спрях всичко си тръгна както по старо му. :)

Благодаря още веднъж. :)

Сподели другаде

Гост
Отговори на тази тема

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   Не можете да качите директно снимка. Качете или добавете изображението от линк (URL)

• Създай ново...