Tragedy Публикувано Март 23, 2006 Report Share Публикувано Март 23, 2006 Нека в тази тема всеки, който желае да се научи как да работи с дадена програма или просто желае да прочете ръководство за работа с нея, да напише своето желание, а пък ние ще се постараем да го изпълним (стига да сме достатъчно компетентни по програмата). Ако не сме достатъчно уверени, то поне ще намери ръководство и ще го преведем. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
danina Публикувано Март 23, 2006 Report Share Публикувано Март 23, 2006 Здравейте! Имах много проблеми с едни субтитри.Наложи ми се да поопозная Subtitle Workshop 2.51.Програмата е на български.Дори и хелпа е на BG.Въпреки че изчетох всичко от хелпа и от много други места,за мен остават доста неясноти.Ще бъда безкрайно благодарна,ако някой напише едно ръководство.Не говоря за основните неща-събиране и разделяне на субтитри като действие,а имам предвид настройването и обработването на субтитрите,така че да са в пълна хармония с филма.Интересува ме най-вече "редакция" и "инструменти".Май не обясних точно.Много ще се радвам,ако дадете някакъв пример как се обработват субтитри,които по някакъв начин имат несъответствие с филма-избързване,забавяне,много малка продължителност на показване и др."Информация и грешки"-не разбрах изцяло за какво става дума.За проба пуснах едни субтитри и информацията беше 86 грешки.Пуснах да се коригират,но програмата коригира само 12.Защо?Какъв е смисъла?Много се извинявам за можи би некоректно изказаната молба,но незнам как да опиша това,което търся.Надявам се,че някой от вас ще ме разбере и ще напише едно хубаво ръководство-както вие си знаете.Предпочитам да ми се обяснява като на глупачка,отколкото да се чувствам глупаво!Благодаря в аванс на отзовалите се! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
danina Публикувано Март 25, 2006 Report Share Публикувано Март 25, 2006 Здравейте отново! Ситуацията е малко глупава,защото излиза,че поръчах музиката,а после сама засвирвам,но най-после се справих с тази програма и искам да споделя с вас как.Тъй като до момента не се яви желаещ,аз ще се опитам да напиша ръководството,пък дано е от полза някому. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Tragedy Публикувано Март 27, 2006 Author Report Share Публикувано Март 27, 2006 Дани, едновременно съжалявам и много се радвам, че се получи така, защото в крайна сметка резултата беше очарователен. Статията ти наистина е добра и съм абсолютно убеден, че ще бъде полезна на другите потребители. Мисля че вече се превръщаш в един от основните ни учители Благодаря ти и извинявай, че не седнах аз да я напиша тази статия. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
чичомитко Публикувано Март 27, 2006 Report Share Публикувано Март 27, 2006 Здравейте отново! Ситуацията е малко глупава,защото излиза,че поръчах музиката,а после сама засвирвам,но най-после се справих с тази програма и искам да споделя с вас как.Тъй като до момента не се яви желаещ,аз ще се опитам да напиша ръководството,пък дано е от полза някому. Изобщо не е глупаво,напротив,достойно е за уважение.Искам да те поздравя за добрата статия и пожелавам още по-добри за в бъдеще. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
danina Публикувано Март 27, 2006 Report Share Публикувано Март 27, 2006 Здравейте! Благодаря ви много Tragedy и чичомитко за хубавите думи.Я сега кажете,как да не се мотивира човек с хора като вас край себе си.Давате ми и кураж и подкрепа и помощ,пък и добра дума за десерт.Какво повече може да желае човек?Благодаря ви за подкрепата/имах нужда,защото сега прохождам в тази област/.Ще се опитвам с всички сили да се развивам и да се опитвам да правя все по-хубави ръководства.Очаквам от вас да бъдете и коректив.Изобщо много ме трогнахте-изчервих се Желая ви всичко най-хубаво! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Димо Публикувано Април 2, 2006 Report Share Публикувано Април 2, 2006 Здравейте работя с металорежещи машини и често се налага сам да направя чертеж на някой детаилзатова попитах тук там и се сдобих с SOLID EDGE V7, която е много добра макар и стара версия в нея има вграден самоучител които въвежда в първите стъпки, но все пак не можеш да използваш пълноценно нейните възможности Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Sir William Публикувано Април 2, 2006 Report Share Публикувано Април 2, 2006 (Редактиран) Много добре, но има доста по-нова версия: Solid Edge 18http://www.solidedge.com/images/subpage/de0306_cov1_146x200.jpgМожеш да си изтеглиш 30 дневна пробна версия, да видиш как работи, но след като попълниш форма на този адрес:http://solidedge.eu.com/isapi/pagegen.dll/pages?page=try Програмата е доста добра, но и сложна. Като гледам на официалната страница има предвидени тренировъчни курсове за работа с нея. Явно става дума за последната версия Solid Edge 18. Ето малко информация за професионалните курсове в САЩ:http://training.ugs.com/finder/ilt_list.shtml#За: Assembly, Fundamentals, Mold Tooling Design, Sheet Metal Design и Surfacing. Явно не е много лесно да усвоиш пълноценно работата с тази програма само от хелповете. Но сигурно е възможно да се намери по-подробна документация за твоята Solid Edge 11. Редактиран Април 2, 2006 от Sir William Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
gogo Публикувано Април 4, 2006 Report Share Публикувано Април 4, 2006 Пичове, ако маже нещичко за Sygate Firewall да напишете...Примерно най важни настройки, какво я отличава от другите, по добра ли е по скапана ли е...Ей такива нещица. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
nixon Публикувано Април 12, 2006 Report Share Публикувано Април 12, 2006 Явно не е много лесно да усвоиш пълноценно работата с тази програма само от хелповете. Но сигурно е възможно да се намери по-подробна документация за твоята Solid Edge 11.Че не е лесно, не е. За три дни много малко ще научиш, просто няма възможност мозъка ти да съхрани всичко чуто и видяно. Ама пък и цените са страшни. В Казанлък се провеждат курсове, цената им не знам, беше включена в инсталацията на продукта. Но, няма да е все пак такава, де. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
danina Публикувано Април 13, 2006 Report Share Публикувано Април 13, 2006 Пичове, ако маже нещичко за Sygate Firewall да напишете...Примерно най важни настройки, какво я отличава от другите, по добра ли е по скапана ли е...Ей такива нещица. Тук,можеш да прочетеш за съпоставката на тази програма с други подобни http://www.sagabg.net/PCMagazine/articles....9&unit_id=8 Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
infinity1305 Публикувано Април 14, 2006 Report Share Публикувано Април 14, 2006 Здравеите.Имам програма,за която смятам че е много полезна-WinXP Manager-но поради слабия ми англииски почти не я ползвам...доста е сложна.Молбата ми е,ако не ръководство,то поне някакви разяснения за употребата и ще са ми от голяма полза..Благодаря ви Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Sir William Публикувано Април 14, 2006 Report Share Публикувано Април 14, 2006 Ще се постарая да дам скоро едно ревю. Ползвам програмата отдавна и не ми е проблем. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Vankata Публикувано Април 18, 2006 Report Share Публикувано Април 18, 2006 Някои може ли да даде раководсто за работа с програмата WinGuard Pro 2006 6.2.6 ?Ще съм му много благодарен. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Sir William Публикувано Април 18, 2006 Report Share Публикувано Април 18, 2006 Здравеите.Имам програма,за която смятам че е много полезна-WinXP Manager-но поради слабия ми англииски почти не я ползвам...доста е сложна.Молбата ми е,ако не ръководство,то поне някакви разяснения за употребата и ще са ми от голяма полза..Благодаря ви За съжаление съм много разочарован от новите версии на WinXP Manager (от 4.96 нагоре). Много бъгове и нестабилна работа за две функции: "Tриене на ненужни файлове и Tриене на регистри." и добавянето на всевъзможни нови и безполезни моменти. Ако дам сега ревю, просто ще е критика, няма смисъл. Още не са си оправили програмата, за да работи безпроблемно като старите версии. Почва да се превръща в безполезен комбайн. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост