danina Публикувано Ноември 18, 2006 Report Share Публикувано Ноември 18, 2006 Здравейте!Хрумна ми да ви предложа една игричка. Играта е асоциации, но този път предлагам да асоциираме не по ника, а по впечатлението, което е оставил у нас потребител.И така, правилата са следните:1. Всеки трябва с 2 думи / съществително + прилагателно / да опише асоциацията, която възниква у него за потребителя, писал преди него.Н-р: Ако е писал Tragedy и аз пиша след него ще пиша:интелигентен човек. Това е асоциацията, която предизвиква личността на Миленски у мен.Забележка: Нека се опитаме да направим асоциация с човека, а не с ника му. Може да стане доста забавно.Вие сте! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Dark`Elf Публикувано Ноември 18, 2006 Report Share Публикувано Ноември 18, 2006 Айде аз съм първа: Любознателна личност Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
infinity1305 Публикувано Ноември 19, 2006 Report Share Публикувано Ноември 19, 2006 Весело дете Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Tragedy Публикувано Ноември 20, 2006 Report Share Публикувано Ноември 20, 2006 Ведро момиче Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
slow_burn Публикувано Ноември 20, 2006 Report Share Публикувано Ноември 20, 2006 всеотдаен симпатяга Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
danina Публикувано Ноември 23, 2006 Author Report Share Публикувано Ноември 23, 2006 много приятно момиче Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
gala Публикувано Ноември 23, 2006 Report Share Публикувано Ноември 23, 2006 - Уникален човек - Ведра личност - Страхотна симпатяга - Дани , супер си. Извинете, не се стърпях. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Nav Публикувано Ноември 23, 2006 Report Share Публикувано Ноември 23, 2006 Мил, добър и печен човек Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Tragedy Публикувано Ноември 23, 2006 Report Share Публикувано Ноември 23, 2006 Малък сладур. Не че е малък, но просто е невероятно ведро момче, с което ми е страхотно удоволствие да комуникирам и се радвам, че се отбива при нас. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
SURF_lady Публикувано Ноември 23, 2006 Report Share Публикувано Ноември 23, 2006 Отзивчив колега - казвам колега тъй като до колкото ми е известно Миленски е завършил подобна на моята инженерна специалност Аз мога и още думички да напиша, ама условието е с две. Но нищо де. Има време Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Dr. Epstein Публикувано Ноември 24, 2006 Report Share Публикувано Ноември 24, 2006 А? Нещо не е ли много червена блузката? Усмивки пред фотоапарата? Кума Лиса.Ще разберем тази работа, щото това ми е работата. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
mireto Публикувано Ноември 24, 2006 Report Share Публикувано Ноември 24, 2006 Ще дръзна да се изкажа с езиков инструмент за смислообразуване (метафора), за да споделя мнението си :Часовникът на аватара прави впечатлени като да върви назад и отмерва друго време (и друг свят). Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Ariel Публикувано Декември 7, 2006 Report Share Публикувано Декември 7, 2006 Не знам още, но ми се струва готино, а аватара ми допада Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
infinity1305 Публикувано Декември 7, 2006 Report Share Публикувано Декември 7, 2006 Прекрасен човек.С тъжен аватар... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост