soul Публикувано Ноември 10, 2006 Report Share Публикувано Ноември 10, 2006 Малко подсказка ... белот, безкоз ... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
benzinn Публикувано Ноември 10, 2006 Report Share Публикувано Ноември 10, 2006 Да и аз питам същото? benzinn, как стигна до този php скрипт? Помислете върху подсказката на soul Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
IVAN Публикувано Ноември 10, 2006 Report Share Публикувано Ноември 10, 2006 това май е бг вариант на http://www.freestuffhotdeals.com/hacker/1.html Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
SURF_lady Публикувано Ноември 10, 2006 Author Report Share Публикувано Ноември 10, 2006 Помислете върху подсказката на soul Да ясно ми е че е без коз. Следващото след 10 пика би следвало да в асо пика. Но пробвах ace,aso,asak,A,ace of spades и не го открих. Нали търсим 11? Асака знам че е 11. По принцип не съм много добра в белота и картите Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
mireto Публикувано Ноември 10, 2006 Report Share Публикувано Ноември 10, 2006 Да ясно ми е че е без коз. Следващото след 10 пика би следвало да в асо пика. Но пробвах ace,aso,asak,A,ace of spades и не го открих. Нали търсим 11? Асака знам че е 11. По принцип не съм много добра в белота и картите Това е картата, сега остава и боята да напишеш Някой да може да окаже помощ за 14та страница (pon-srq)? Какво ли не опитах като комбинации, усещам се, че това са буквите от английската азбука. Опитах доста комбинации със следващите 6, следвайки логиката, но не става, опитах и да ги напиша тези по най-различни варианти - и пак нищо Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Ноември 11, 2006 Report Share Публикувано Ноември 11, 2006 След това "okt" се отказах да се занимавам с некадърни копирания на глупави игри. Просто не мога да вляза в главата на автора и да разбера къде как е мислел и каква е НЕГОВАТА/НЕЙНАТА логика. PHP скрипт? Не всеки знае PHP. Да не говорим за грешките. Нервите и времето си ми трябват за далеч по-смислени неща - преливане на чашки с вода една в друга, редене на пирамидки от карти, требене на леща с боксови ръкавици и др. Не че са толкова смислени, но, сравнени с това, са цвете. А и са някак осъществими. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
baby_face Публикувано Ноември 11, 2006 Report Share Публикувано Ноември 11, 2006 (Редактиран) Помооооощ за php скрипта Редактиран Ноември 11, 2006 от baby_face Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Eliq Публикувано Ноември 11, 2006 Report Share Публикувано Ноември 11, 2006 Това е картата, сега остава и боята да напишеш Някой да може да окаже помощ за 14та страница (pon-srq)? Какво ли не опитах като комбинации, усещам се, че това са буквите от английската азбука. Опитах доста комбинации със следващите 6, следвайки логиката, но не става, опитах и да ги напиша тези по най-различни варианти - и пак нищо :bye1: pon = понеделник, srq = сряда - значи следващото е pon-che Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
^KRISTALINA^ Публикувано Ноември 12, 2006 Report Share Публикувано Ноември 12, 2006 Помооооощ за php скрипта И аз искам помощ за това <?php echo 'Hello.$name; ?> Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Eliq Публикувано Ноември 12, 2006 Report Share Публикувано Ноември 12, 2006 И аз искам помощ за това <?php echo 'Hello.$name; ?> '.php Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
^KRISTALINA^ Публикувано Ноември 12, 2006 Report Share Публикувано Ноември 12, 2006 (Редактиран) '.php Значи трябва да е /?php echo 'Hello.$name' ?.php само че това ме връща в началото. Редактиран Ноември 12, 2006 от ^KRISTALINA^ Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Eliq Публикувано Ноември 12, 2006 Report Share Публикувано Ноември 12, 2006 Значи трябва да е /?php echo 'Hello.$name' ?.php само че това ме връща в началото. http://hack.skus.info/'.php - грешката е липсваща ' след Hello, затова горе се пише само тази кавичка Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
baby_face Публикувано Ноември 12, 2006 Report Share Публикувано Ноември 12, 2006 Аз на тези комбинации се отказвам Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
SURF_lady Публикувано Ноември 12, 2006 Author Report Share Публикувано Ноември 12, 2006 Ех че сте ми умнички Само аз изоставам... "в развитието си" както обичаше да казва една моя бивша учителка.Как стигнахте до този скрипт? 1+9+1 = 11, ние търсим 12, ама не е нито dvanaiset, нито dvanadeset, нито 12, нито 2+8+2...Каква ли е логиката на това ?...... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Филипов Публикувано Ноември 12, 2006 Report Share Публикувано Ноември 12, 2006 13. пон-сря (1-3)14. (1-4) пон-четв Следващото е на немски.Нататък побългарителите са написали Айнщайн толкова тъпо на шльокавица, че не ми се коментира. Ще ви дам на руски че там няма олигогреница. Кирилицата е такава, латиницата също. И не си играеш с адреса на страницата. Идиотизмите са значително по - малко. http://hacker.sax777.com/ 5 = пять за незнаещите езика. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост